Milton Keynes Dons vs Sutton United – 27. apr.

Fodbold League Two
Milton Keynes Dons
Sutton United
27. apr.
17:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

27. apr.
17:00
Sutton over 0.5 mål samt over 3.5 hjørnespark (Bet365 Betbuilder)
Vundet +2,74

Units

2/10
Sutton over 0.5 mål samt over 3.5 hjørnespark (Bet365 Betbuilder) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Sidste runde i League Two. MK Dons har sikret sig 4. pladsen og dermed en playoff deltagelse. De kan spare på krafterne.
  • Sutton skal vinde og helst med 2-3+ mål samme tid med at Colchester skal tabe. Til deres fordel møder Colchester playoff jagtende Crewe.
  • Sutton snitter 4,6 hjørnespark pr kamp og har scoret i 17 af 21 kampe i 2024.

| Sidst opdateret:


Analyse

Spillet kan sammensættes via Bet365’s Betbuilder.

MK Dons bliver nr 4 uanset resultatet, hvilket giver dem friheden til at roterer en smule og spare på krafterne inden playoff kampene sparkes igang. MK Dons har været gode men mindre gode defensivt, hvor de har lukket fjerde flest mål ind af holdene i den øverste halvdel, tilladt 4,2 hjørnespark imod sig og den næst højeste xGA blandt holdene indenfor top 7. Det betyder mindre nu men vidner om et hold som når de spiller op til deres bedste, stadig har defensive svagheder.

Sutton fik en hjælpende hånd af Doncaster i midtugen. Deres 1-4 sejr mod Colchester holdte afstanden mellem Colchester og Sutton på 3 point og fik målforskellen ned på fire mål. Det betyder samme tid at Sutton skal ud og have tre point og at de helst skal vinde med 2-3+ mål og håbe på at Crewe tager alle tre point mod Colchester. Til deres fordel jagter Crewe også point i kampen om playoff. Sutton har været mere offensivt indstillet siden Goodliffe overtog ansvaret i december. Siden nytår har de scoret i 17 af 21 League Two kampe og snitter 4,6 hjørnespark.

Det omvendt opgør endte 1-1 og med hele syv hjørnespark til Sutton. Nu skal de angribe igen mens MK Dons kan tage det mere roligt. Værterne giver ikke ved dørene, så mon ikke Sutton for lov til at kæmpe for det til det sidste. Gode chancer for at Sutton kommer på tavlen og mindst 4 hjørnespark.

Opdag flere fodboldtips på SpilXperten.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar