Millonarios vs Rionegro Aguilas – 17. feb. 00:10

Fodbold Primera A
Millonarios
Rionegro Aguilas
17. feb.
00:10
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

17. feb.
00:10
Millonarios -0.50 (AH)
Tippet til 1.77*
Tabt -3,00

Units

3/10
Millonarios -0.50 (AH) 1.77*

Tip-boosters

  • Storklubben Millonarios har lagt flot fra land med fire sejre ud af seks mulige samt en Super Cup titel. Blot to hjemmekampe tabt siden starten af 2023.
  • Águilas Doradas vandt den samlede stilling sidste sæson og er dermed i deres første Copa Libertadores. Her spiller de hjemme mod Bragantino fire dage efter denne. En stor kamp at se frem til.
  • Águilas Doradas er startet skidt med blot to sejre ud af seks mulige. Succestræneren fra sidste sæson samt topscoreren er smuttet.

Analyse

Millonarios er igen blandt favoritterne til at vinde ligaen i Colombia. Den favoritværdighed har de indtil videre levet op til ved at vinde fire af seks kampe og dermed indtage 2. pladsen. Træner Gamero har været i klubben en håndfuld år nu og har bidraget med to pokaltitler og en sejr i Apertura sidste sæson. Det er lykkes Millonarios at holde på alle på nær én stamspiller, hvorfor truppen er stort set lige sidste sæson. Den samhørighed kan blive guld værd. Flere af spilleren har fået debut for Colombia’s landshold.

Águilas Doradas havde sidste år sin bedste sæson nogensinde. De blev etter i den samlet tabel og sikrede sig dermed Copa Libertadores deltagelse for første gang. I begge slutspil kom de dog til kort mod de bedste i Colombia og netop de gruppespil fortæller at de fortsat mangler lidt for at kunne mål sig med de bedste i Colombia. Deres succes sidste år gjorde at de nu har tredje træner på ét år. Først vandt Gonzales Apertura ligaen (ikke titlen) og røg videre. Så kom Farias til og vandt anden halvdel (ikke titlen) og den succes sendte også ham videre. Nu har Gomez ansvaret og selvom han er en erfarne herre i Sydamerika, er det indtil videre ikke gået lige så godt som sidste sæson. Grundet succen er et par profiler smuttet. Mest nævneværdigt topscorer Perez, forsvar Hernandez og midtbanespillerne Banguero & Hernandez.

Millonarios har indtil videre kun ligaen at fokusere på og kommer fra en flot sejr over rivalerne fra Atletico Nacional. Der er for deres vedkommende fem dage mellem kampene. Águilas Doradas spiller sin tredje kamp på syv dage og fire dage før en vigtig Copa Libertadores kval kamp. Her har de fine chancer for point mod Bragantino og skal have et resultat hjemme for at have en chance over to kampe. Ikke helt utænkeligt et par mand enten sidder over eller holdet som helhed har et halvt øje på næst-kommende kamp. Gode chancer for en hjemmesejr.

Millonarios vs Junior FC
Millonarios

Uafgjort

Junior FC

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vinder FC Roskilde vs AB Gladsaxe
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice -1.00 (AH) Nice vs Lorient
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Empoli AH+1.25 Atalanta vs Empoli
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Athletico Paranaense indenfor top 6 Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar