Millonarios vs Bolivar – 9. maj.

Fodbold Copa Libertadores
Millonarios
Bolivar
9. maj.
05:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

9. maj.
05:00
Leonardo Castro scorer når som helst
Push +0,00

Units

2/10
Leonardo Castro scorer når som helst %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Millonarios har ryggen mod muren i deres gruppe. Blot ét point vundet med ni tilbage at spille om. Der skal point på kontoen og helst tre.
  • Bolivar har lagt sig i spidsen med ni point ud af ni mulige. Bolivianerne er stærke men primært hjemme.
  • Leonardo Castro starter på toppen for Millonarios. Han har indtil videre scoret 14 mål på 19 kampe og taget hele 75 afslutninger. Straffeparksskytte.

| Sidst opdateret:


Analyse

Millonarios kan meget vel misse chancen for top 2 med et nederlag her. Colombianerne har haft en fin national sæson, hvor de sikrede sig top 8 og videre deltagelse i Apertura men det kniber i Copa Libertadores. Retfærdigvis har de startede med hjemmekamp mod Flamengo og efterfølgende to udekampe. Nu venter to hjemmekampe mod gruppens tredje og fjerde seedet hold. Det er kampe for Millonarios skal gå efter tre point.

Bolivar er forbedret de seneste år og kan meget vel gå videre fra gruppen, for anden sæson i træk. Bolivianerne nyder særligt godt af hjemmebanen i La Paz men 0-4 sejren ude mod Palestino var bemærkelsværdig. Intet er afgjort endnu da de stadig mangler denne og Flamengo ude. Bolivar røg ud af den bolivianske Apertura i kvartfinalen. Det betyder at de kun har spillet én kamp af betydning de sidste 20 dage.

Millonarios angriberen Leonardo Castro har indtil videre startet inde som enelig angriber i alle værternes kampe. Det burde han gøre igen her. Det har været en succes med 14 mål på 19 Primera, Cup & Copa Libertadores kampe. Han er en afslutnings glad spiller med hele 75 afslutninger indtil videre. Hele 18 af dem i de tre seneste kampe. Millonarios skal frem og har gode chancer for at komme på tavlen. Måske endda et par gange og her kan Castro bidrage.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar