Mikhail Kukushkin vs Matteo Martineau – 10. feb. 13:30

Tennis ATP Challenger
Mikhail Kukushkin
Matteo Martineau
10. feb.
13:45
Bech-avatar Bech

Udgivet

Udgivet

10. feb.
13:45
Kukushkin holder til 0 eller 15 i sit første serveparti
Tippet til 2.00*
Tabt -2,00

Units

2/10
Kukushkin holder til 0 eller 15 i sit første serveparti 2.00*

Tip-boosters

  • Kukushkin server stort
  • Underlaget er hurtigt
  • Jeg forventer mange hurtige servepartier i matchen

Analyse

Challenger Nottingham, semifinale indendørs hard.

Begge spillere er super gode på indendørs hardcourt, og gode i egen serv. Jeg ser en tæt kamp for mig, som nemt kan kaste tiebreaks af sig.

Mikhail Kukushkin har et meget højt topniveau, som han virker til at have fundet frem for tiden. Han har startet året rigt godt med 7 sejre og 3 nederlag, hvor alle nederlag er kommet til stærke modstandere, som han faktisk har spillet lige op med. Her i Nottingham har han fået 3 solide sejre, som alle er kommet i to sæt over Broom, De Loore og Kuzmanov. Kukushkin har servet meget godt og stabilt, og han er bare blevet brudt én gang i de tre kampe af Kuzmanov.

Martineau har også været rigt godt spillende i denne uge, og hans statistik er stort set identisk med Kukushkins. Han har vundet alle sine kampe i to sæt, og er kun blevet brekaet én gang i de 3 kampe. Martineau har ikke en kæmpe førsteserv, men til gengæld er han meget god til at være aggressiv på andenbolden, og det kan nogen gange næsten virke som om, at han spiller det gamle serv/flugt spil. Dette er meget effektivt på et hurtigt indendørs underlag som her.

Jeg tror det bliver en kamp med få breaks. Hvis begge spillere rammer samme niveau i serven so  indtil nu, kan det nemt blive en lang kamp i 3 sæt, som kaster flere tiebreaks af sig. Derfor spilles over 22,5 partier i matchen.

Samtidig kan jeg ikke holde mig fra at sætte et par units på, at Kukushkin starter med at holde til 0 eller 15 i sit første serveparti. Han har holdt til 0 i sit første serveparti i to af tre kampe indtil nu i turneringen, og det kan nemt blive en åbning med et par hurtige servepartier. Generelt forventer jeg en del hurtige servepartier i denne kamp.

Flere tips

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skriv første kommentar

Skriv et svar