18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 72,2
TBP 107,8%
Hitrate 46,4%

Middlesbrough-Wycombe Wanderers-8. May 2021 13:00

Units 2/10 Vandt
Middlesbrough vs Wycombe
Over 2.5 mål
May 8, 2021 13:00
Udgivet May 7, 2021 13:16
Kamp: Middlesbrough-Wycombe
Tip: Over 2.5 Mål
Odds: 1.83
Bookmaker: Onsidebetting
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . .. . .

Sidste runde i Championship. Middlesbrough ender i den øverste halvdel mens Wycombe rykker ud. Det kan ende med en målfest mellem to hold der har scoret pænt på det sidste.

Middlesbrough kan umiddelbart være fint tilfreds med en placering i den øverste halvdel. Resultaterne har svinget men de har vist at de på deres bedste dage er en mundfuld for de fleste. Ulempen har dog været defensiven der har lukket 50 mål ind. Det tredje højeste i den øverste halvdel. Efter det stod klart at Mboro ikke kunne nå play-off pladserne har de været mere målrige. De sidste fire kampe har således budt på 12 mål, hvor tre er gået over linjen mens begge hold har scoret i alle fire. Eftersom det er sidste kamp kommer Mboro nok til kampen med en mere laissez faire holdning.

Wycombe kan i teorien stadig redde sig endnu en sæson. Det kræver dog at Rotherham ikke vinder og Sheffield Wednesday slår Derby smalt og Wycombe selv vinder med 13+ mål over Middlesbrough. Jeg tør godt at forvente de har accepterer at de rykker ned. Wycombe har mens de jagtede holdene over dem, været involveret i målrige kampe. De sidste fem har budt på hele 15 mål og Wycombe er kommet på tavlen i alle sammen. På trods af deres 99.99% status som nedrykker har Wycombe alle grunde til at forsøge at afslutte sæsonen med maner og fortsætte de offensive takter. Hvad har de at tabe? Ingenting.

Selvom Wycombe stadig har en minimal chance for at overleve har de nok givet op. Middlesbrough kan spille frit og har været målrige på det seneste mens Wycombe kan afslutte deres første sæson i Championship med maner, og potentielt point.

Alt i alt er der ekstra gode forudsætninger for en målrig kamp mellem to hold der kan spille frit og uden bekymringer.


Middlesbrough – Wycombe Wanderers Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Middlesbrough
Wycombe
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 13:30.

Middlesbrough – Wycombe Wanderers Head 2 Head


Skriv et svar