Middlesbrough vs Norwich – 6. mar. 20:45

Fodbold Championship
Middlesbrough
Norwich
6. mar.
20:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

6. mar.
20:45
Norwich vinder eller spiller uafgjort
Tabt -7,00

Units

7/10
Norwich vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Middlesbrough har ikke tabt i de seneste fire indbyrdes opgør mod Norwich, hvor man rent faktisk har vundet de seneste tre. Af den årsag har bookmakerne formentlig gjort hjemmeholdet til svag favorit, men det afspejler slet ikke den aktuelle formkurve.
  • Middlesbrough har en lang række fravær til kampen og er samtidigt inde i en rigtig svag periode med fire nederlag i de seneste fem kampe. Denne svage spiral bliver der ikke ændret på imod et så fommstærkt og offensivt stærkt hold som Norwich.
  • Joshua Sargent er en nøglespiller hos Norwich i øjeblikket og har i den grad vist sit værd i fraværet af skadede Jonathan Rowe. Kan sagtens forestille mig et scenarie, hvor han afgør kampen.

| Sidst opdateret:

Analyse

Interessant møde i britiske Championship turneringen mellem Middlesbrough og Norwich. Begge hold havde forud for sæsonen en ambition om, at placere sig blandt play off pladserne i tabellen, men specielt for hjemmeholdet synes den plan nu ikke længere at være helt så realistisk efter en svag udvikling på det seneste.

Middlesbrough er placeret på en skuffede plads nummer 14 i tabellen og selv med to kampe færre spillet, så har klubben fortsat tretten point op til Hull på sjettepladsen. Holder spiller simpelthen for ustabilt og har tabt fire ud af de seneste fem kampe.

Anderledes ser det ud for Norwich, som i øjeblikket er placeret som nummer syv i tabellen og dermed i høj grad er inden for rækkevidde til playoff pladserne med få point op til Hull og West Bromwich. Årskiftet har været fantastisk for udeholdet, som blot har haft et enkelt nederlagt i de seneste ti ligakampe i år, hvorfor selvtilliden er høj i øjeblikket.

Holdnyt Middlesbrough

Træner Michael Carrick har ingen nye skader eller fravær, men man må kunne forvente en række rotationer i forhold til den seneste kamp med henblik på de skuffende resultater på det seneste. Så ændrer på den foretrukne holdopstilling må kunne forventes.

I forsvaret er Alex Bangura, Darragh Lenihan og Tom Smith alle fortsat ude med skader, mens Dael Fry ventes at være klar til truppen efter sin skade. På midten savnes fortsat Hackney Hayden og Jonathan Howson. Offensivt mangler man Isaiah Jones og Joshua Coburn, som er to solide fravær til skader. Begge angribere har således scoret ti mål tilsammen i ligaen i denne sæson.

Holdnyt Norwich

Træner David Wagner har heller ingen nye fravær eller skader til kampen og vil formentlig ikke ændre på et hold, som er inde i en så solid formkurve med fire sejre og to uafgjorte i de seneste seks kampe.

Eneste fravær af betydning er den irske initialstarter i forsvaret ved Shane Duffy, som fortsat er ude med en skade. Derudover mangler man også Onel Hernandez på midten, efter han blev skadet i kampen mod Sunderland. Det absolut største fravær til skader er stjerneangriberen Jonathan Rowe, som fortsat er ude med en skade. Rowe har ellers scoret tolv mål i denne sæson og har været en nøglespiller for holdets succes.

Spilforslag

Middelsbrough er inde i en katastrofal periode i øjeblikket med fire nederlag i de seneste fem kampe. Defensivt halter man virkeligt med hele ni kampe i træk uden at kunne holde målet rent og det bliver svært at forestille sig, hvordan den trend kan vendes i et opgør mod et så offensivt stærkt hold som Norwich.

Selvom det selvfølgelig er et kæmpe minus, at stjerneangriberen Jonathan Rowe er ude med en skade, så har Norvich blot rigeligt med bredde og kvalitet på den offensive del af holdet til at klare sig uden ham.

Specielt den amerikanske angriber Joshua Sargent har gjort det fantastisk med elleve scoringer i blot femten kampe i sæsonen. Derudover har man de altid to målfarlige midtbanespillere Gabriel Sara og Christian Fassnacht, som tilsammen har scoret tretten mål i ligaen. Brasilianske Gabriel Sara er en nøglespiller for Norwich og har lavet intet mindre end ni assists i denen sæson.

Middelsbrough er gjort til svag favorit på hjemmebane, men det er altså svært for mig at se, hvordan de skal kunne hamle op med et så stærk Norwich hold i øjeblikket, som sprudler af selvtillid og jagter play off pladserne i tabellen. Jeg vælger at spille Norwich dobbelt chance X2 og sætter ekstraordinært syv enheder på udfaldet, eftersom jeg synes chancevurderingen er fejlagtigt fremsat af bookmakerne.

Få flere fodboldtips på SpilXperten.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar