Middelfart vs FC Roskilde – 27. apr.

Fodbold 2. Division
Middelfart
FC Roskilde
27. apr.
15:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

27. apr.
15:00
Middelfart 0.00 (AH)
Vundet +3,68

Units

4/10
Middelfart 0.00 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Middelfart har vist stærk form i foråret
  • Middelfart skal jagte sejren for at lukke hullet til Roskilde
  • Middelfart har en god fysisk match up på græsset

Analyse

Middelfart har 7 point op til Roskilde på den oprykningsgivende 2. plads, og fynboerne skal derfor jagte sejren benhårdt på hjemmebane. Middelfart har været stærke i foråret, hvor man hentede fire sejre på stribe, inden det blev til nederlag på 2-0 til Aarhus Fremad og i seneste runde på 5-2 til suveræne Esbjerg. Mod Aarhus Fremad var man dog det bedste hold og skabte mest, mens man også scorede ganske højt på chanceparametret mod Esbjerg.

Middelfart har en stærk trup med kvalitet og bredde, og det er et powerfuldt mandskab, der i min optik har en god match up mod Roskilde, selvom man har tabte begge kampe til sjællænderne i grundspillet. Opgøret i Roskilde var dog meget tæt med få chancer i begge ender, mens man i 1-0 nederlaget på hjemmebane var det bedste hold, hvor man skabte 18 afslutninger mod 6, men tabte på et vildt selvmål.

Middelfart har noget fysik, som Roskilde får svært ved at matche, og det bliver en stor fordel for hjemmeholdet, at kampen spilles på græs, hvor spillet vil blive langsommere og mere duelpræget, for her er Mikkel Thygesens unge Roskilde-drenge ikke favoritter.

Roskilde har overrasket i denne sæson, hvor man har præsteret ekstremt flot, men hvor der også har været smuttere imellem som f.eks. i kampen mod Aarhus Fremad, hvor man blev spillet under græsset i store perioder. Roskilde har ikke samme bredde i truppen og i denne del af sæsonen kan det blive af betydning, mens det måske også begynder at gå op for det unge hold, at de er på vej mod oprykning.

Eneste bet for Middelfart er, at Kakeeto Roberts er ude med en skade, og hans fravær svækker Middelfart på den centrale midtbane.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar