18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Middelfart-Frem-5. June 2021 15:00

Units 4/10 Tabt
Middelfart vs Frem
Flest mål i 2. halvleg
5. juni 2021 15:00
Udgivet 5. juni 2021 08:13
Kamp: Middelfart – Frem
Tip: Flest mål i 2. halvleg
Odds: 1,95
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Middelfart er ikke noget defensivt orienteret hold, men de har overhånden her, og jeg tror godt, de tør overlade initiativ til Frem, der har deres kvaler med at skabe noget i det offensive spil. Frem har efter afgangen af Tonni Adamsen slidt med at lave chancer og mål, og det er efterhånden blevet defensiven, der har været fundamentet hos Valby-klubben.

Det er en enormt vigtig kamp, der kan betyde forskellen på 2. eller 3. division efter sommerferien. Middelfart ligger nr. 5 med 40 point, mens Frem ligger nr. 6 med 39 point. Som nr. 7 kommer VSK på 38 og med en sejr over bundproppen fra Oure, vil de glide forbi taberen af denne kamp, mens de vil gå forbi begge med uafgjort. Brabrand er i samme situation, og de kan med en storsejr hjemme over Sydvest også skabe en bedre målscore end Middelfart, såfremt Middelfart og Frem deler i porten.

Det virker dog usandsynligt, at dette skulle blive en pointdeling, fordi holdene næppe kan bruge anden end en sejr til noget. Udgangspunktet er dog, at de indtager 5. og 6. pladsen, der giver adgang til næste sæsons 2. division, og derfor tror jeg heller ikke, vi vil se to hold, der angriber fra start. De vil se hinanden an og undgå at indkassere, så man gør betingelserne svære for sig selv. Samtidig kan de lure lidt på, hvordan det går undervejs i de øvrige kampe og skulle Brabrand og VSK være i en situation, hvor ingen af dem er foran, så kan holdene her være tilfredse med stilstand.

Jeg forventer dog, at Aarhus-holdene vinder, og det bør give gode muligheder for, at denne kamp eksploderer i slutfasen, når minimum et og måske begge hold skal gå efter sejren.


Middelfart – Frem Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Middelfart
Frem
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 14:58.

Middelfart – Frem Head 2 Head


Skriv et svar