18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,1
TBP 106,4%
Hitrate 36,4%

Michael Vanthourenhout vs Quinten Hermans – 7. November 2021 15:00

Units 2/10 Tabt
Michael Vanthourenhout vs Quinten Hermans
Michael Vanthourenhout
7. november 2021 15:00
Unibet
Tippet til 2.30
Udgivet 6. november 2021 21:28
Bookmakerne fortsætter med at lave duellen mellem Michael Vanthourenhout og Quinten Hermans, og så længe de sætter den skævt, vælger jeg at slå til. Michael Vanthourenhout er igen sat for højt i duellen mod Quinten Hermans.

Der er ingen tvivl om at Quinten Hermans har løftet sit niveau i denne sæson, og der er ingen tvivl om at han i flere løb har set bedre ud end Vanthourenhout – men i syv dueller, er det altså Vanthourenhout der har vundet fem af dem. Ydermere virker det til at Hermans har tabt lidt af pusten på det seneste, og det er ikke ualmindeligt, at ryttere der starter som lyn og torden i september og oktober har det sværere i november og december.

Set over hele karrieren er Michael Vanthourenhout den klart bedste rytter, og hvor han tidligere havde gevaldige udsving i sin stabilitet, er han efterhånden den mest stabile rytter. Han vinder sjældent, men omvendt er det også sjældent, at han falder helt ud af billedet.

Han har slået Hermans flere gange i denne sæson. Et par af gangene har han været heldig at Hermans har kludret i det, og Vanthourenhout har også selv sine udfordringer med at holde kadencen oppe de sidste ti minutter, men jeg synes duellen her er godt betalt.

Det endda på trods af at ruten op ad VAMberg nok i sidste ende er lidt bedre til Hermans end Vanthourenhout. Af den årsag har jeg også Hermans som favoritten i duellen, omtrent 55/45.

Odds 2,30 på Michael Vanthourenhout, der har slået Quinten Hermans i fem ud af syv dueller i denne sæson virker pænt betalt – også selvom ruten tilgodeser Quinten Hermans en anelse.

Michael Vanthourenhout vs Quinten Hermans – Odds


Michael Vanthourenhout vs Quinten Hermans – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar