18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Mexico-Trinidad og Tobago-11. July 2021 04:00

Units 2/10 Tabt
Mexico vs Trinidad og Tobago
Mexico -1.75 (AH)
11. juli 2021 04:00
ComeOn
Tippet til 1.93
Udgivet 7. juli 2021 10:35
Gold Cup – Texas
Mexico er favoritter til at vinde Gold Cup. Der må komme tilskuer og mon ikke majoriteten bliver mexicanere. Trinidad & Tobago uden et par profiler.

Mexico fik en god opvarmning til Gold Cup ved at slå Panama og Nigeria samlet 7-0. De er også favorit til at vinde turneringen foran værterne USA. En turnering de har vundet tre af de sidste fem gange. Truppen udtaget er også stærk. Der er fravær, hvor særligt målmand Ochoa, forsvar Layún, midtbanespillerne Guardado & Lainez og angriberne Hernández & Jiménez skal nævnes. Javier Hernández har dog været væk fra landsholdet siden 2019 mens Jiménez er langtidsskadet og selv uden dem har Mexico vist at de fortsat er de bedste i regionen.

Trinidad & Tobaga måtte igennem kvalen for at kvalificere sig. Her bankende de først Montserrat men måtte ud i straffespark for at komme forbi Franks Guinea. Ikke synderligt imponerende. Trinidad & Tobago er ikke hvad de har været. De er faldet 50 pladser på verdens ranglisten de sidste 5-6 år. Før i tiden var flere af deres spillere at finde i Europa og særligt England men kvaliteten er ikke hvad den har været. Trinidad & Tobago må se bort fra flere af deres bedre. Forsvarene Joevin Jones & Sheldon Bateau. Midtbanespillerne Levi García, Jomal Williams & Andre Boucaud samt angriber Willis Plaza. 4-5 af dem havde været i spil til startopstillingen. Derudover er der udtaget syv spillere som står uden klub, og har gjort det i 6+ måneder efterhånden.

Mexico er favoritter og mand for mand et langt bedre hold. Deres spillere fra Liga MX er normalt favoritter til at vinde Concacaf Champions League og har alle spillere flere landskampe. Kampen er tilmed i Texas og mon ikke majoriteten af tilskuerene bliver af mexikansk oprindelse. Trinidad & Tobago uden flere af deres bedre og havde problemer med at slå et svagt Fransk Guinea i sidste kval kamp. Gode chancer for at forholdsvist stor sejr til Mexico.

Mexico – Trinidad og Tobago Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Mexico
Trinidad og Tobago
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 12:35.

Mexico – Trinidad og Tobago Head 2 Head


1 kommentar

Skriv et svar