18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Mexico-Jamaica-3. September 2021 04:00

Units 2/10 Tabt
Mexico vs Jamaica
Mexico -1.50 (AH)
3. september 2021 04:00
ComeOn
Tippet til 1.96
Udgivet 25. august 2021 08:55
Concacaf, VM kval
Mexico er stor-favoritter til at tage en af Concacaf's VM billetter mens Jamaica regnes som en af de svageste. Hjemme i Mexico er der gode chancer for en sikker åbningssejr til værterne.

Mexico er faste deltagere ved VM og det bedste hold i Concacaf. Deres klubber er altid med i semifinalerne af Concacaf Champions League og landsholdet i top 2 i VM kvalen og til Gold Cup. I VM kvalen har Mexico blot tabt to kampe på hjemmebane i dette årti. Seneste var tilbage i 2013, hvor Honduras vandt. Modsat de fleste andre er alle Mexico's spillere også at finde i Europa, de bedste lokale klubber eller få af de bedre i Sydamerika. Mest nævneværdige er forsvarene Araujo og Moreno. Midtbanespillerne Lainez, Guardado, dos Santos, Gutiérrez & Herrera samt angriberne Corona, Lozano & Hernández.

Jamaica har længe skulle kigge efter VM deltagelse. Ø-nationen har også haft nogle svære år og særligt efter at deres spillere ikke længere var interessante for holdene i Europa. England har tidligere været en god destianation for dem men det er efterhånden længe siden nogen har gjort sig positivt bemærket derovre. Holdet har også sine mangler i dag. Senest til Gold Cup slog de, de små mens USA og Panama fik vist at der stadig er forskel på dem og nationer som Jamaica. Truppen i dag har også få lyspunkter. Målmand Blake er at finde i MLS mens forsvar Hector fra Fulham og Moore fra Reading. Alle fine spillere. Jamaica skal sætte sin lid til de offensive Bailey fra Aston Villa og Gray fra Watford men fælles for alle er at de sjældent spiller landskampe sammen og samhørigheden er næsten ikke eksisterende.

Mexico er favoritter hjemme og har kvaliteten til at starte kvalen med en sikker sejr. Jamaica er ikke hvad de har været, og selv et par offensive profiler ændre ikke på det. De er fortsat de bedste af de ringeste men har et niveua op til lande som USA, Costa Rica og særligt Mexico. Gode chancer for at værterne åbner ballet med en 2+ mål sejr.

Mexico – Jamaica Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. september 2021 03:53.

Mexico – Jamaica Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar