18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mexico-Iceland-30. May 2021 03:00

Units 2/10 Vundet
Mexico vs Island
Mexico vinder
30. maj 2021 03:00
Udgivet 28. maj 2021 06:36
Kamp: Mexico-Island
Tip: 1
Odds: 1.75
Bookmaker: Nordicbet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Træningskamp, USA. Mexico har udtaget et stærkt hold mens Island er uden en del profiler. Kampen spilles i Texas, foran 40.000 tilskuere. Majoriteten mexicanere.

Mexico er historisk set en top 20 nation i verden. En del af forklaringen skyldes deres svage regionale modstandere men de har vist til talrige VM at de kan spille op med de bedste. Denne træningskamp er deres opvarmning til Concacaf Nations League, hvor de møder Costa Rica i semifinalen fem dage efter denne kamp. Mexico har udtaget et stærkt hold med navne som målmand Ochoa, forsvarene Moreno, Araujo & Álvarez. Midtbanespillerne Guardado, Herrera & Gutiérrez og ikke mindst angriberne Lozano & Corona. Det er dog en lille ulempe at Jiménez & Dos Santos ikke er med.

Island ankom til Texas d. 27 og har dermed blot to dage før kampen spilles. Flere af profilerne er ikke rejst med og mest nævneværdige er forsvarene Eyjólfsson (Roseborg), Ingason (PAOK), Magnússon (CSKA Moskva) & Skúlason (Noorkoping). Midtbanespillerne Pálsson (Schalke), Guðmundsson (Burnley), Sigurðsson (CSKA Moskva), Sigurðsson (Everton) & Hallfreðsson (Padova) samt angriberne Sigurðarson (Molde) & Finnbogason (Augsburg). Retfærdigvis har de flere stamspillere med også og mon ikke Hermannsson & Co er tændt på at vise Island fra deres bedste side. Island har udtaget syv spillere fra den hjemlige liga. De forventes alle syv at komme i kamp her, da de efterfølgende bliver sendt hjem igen og ikke deltager i de to næste træningskampe. Spillere der er vant til et niveau der i bedste fald er bunden af den danske 1. division.

Det er en træningskamp og det sker oftest at 8+ spillere bliver skiftet ud i løbet af kampene. Mexico har på papiret udtaget noget nær deres bedste hold mens Island kommer uden flere profil, og endda med syv hjemlige spillere. Kampen spilles på AT&T Stadium i Mexico. Der er normalt plads til 80.000 tilskuere men 40.000 bliver lukket ind. Det er ikke urealistisk at forvente majoriteten af dem er mexicanere, og mon ikke det kommer til at føles som en hjemmekamp for Mexico. De har alt andet lige rigtige gode chancer for at tage sejre her.


Mexico – Iceland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Mexico
Iceland
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 30. maj 2021 02:53.

Mexico – Iceland Head 2 Head


Skriv et svar