Metz vs Rennes – 4. maj.

Fodbold Ligue 1
Metz
Rennes
4. maj.
20:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

4. maj.
20:00
Over 2.5 mål
Vundet +2,70

Units

3/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Det er afgørelsenstims for Rennes. Tre kampe igen og seks point op til europa pladserne. De skal vinde de tre sidste for at have en chance.
  • Metz kæmper for overlevelse i bunden af tabellen. To svære kampe venter, hvorfor man må forvente tre point er målet her. Særligt hvis Le Havre for point før dem.
  • Metz er forbedret på det seneste. Fire sejre i de otte seneste men de har svært ved at holde målet rent.

| Sidst opdateret:


Analyse

Rennes og Metz kæmper i hver sin ende af tabellen. Rennes skal spille sin sidste chance for europæisk deltagelse næste sæson mens Metz skal over nedrykningsstregen. Metz har været forbedret på det seneste, hvor fire af deres otte sejre er vundet indenfor de sidste otte kampe. Særligt takket været vinter-tilgangen af angriber Mikautadze. Til deres fordel er to af de tre sidste kampe hjemme men mod top 6 jagtende Rennes og Paris SG. Det ændre dog ikke på præmissen.

Rennes har spillet sig væk fra top 6 med fire nederlag i deres fem seneste kampe. Senest et smerteligt 4-5 nederlag til lokal-rivalerne fra Brest. Her blev første målmand Mandanda udstillet og måske vist at hans karriere lakker mod enden. Rennes styrke er i det offensive spil. De har skiftet mellem 4-4-2 og en 4-3-3. Uanset hvordan de stiller op er det med 2-3 folk helt fremme og med mål for øje. De snitter femte flest afslutninger og den sjette højeste xG. Det spor skal de fortsætte i hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om top 6.

Rennes havde ingen problemer med at vinde det omvendt opgør 5-1. Metz er bedre nu og Rennes i mindre imponerende form. Det er to hold som skal jagte point og helst tre af slagsen. Det kan blive en medvirkende årsag til en relativ målrig kamp.

Opdag flere fodboldtips på SpilXperten og få al information om League 1 her.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar