Mest spillede map – 8. juni 2022 11:00

Profit
172,7
TBP
287,8%
Hitrate
53,8%
26 Tips
Counter-Strike icon
Pinnacle Cup Championship
Mest spillede map
Overpass bliver det mest spillede map
Tippet til 19.00
Units 2/10
Vundet +36,00
Udgivet 7. juni 2022 17:21

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Få hold har 1. ban på Overpass
  2. Få hold har 2. ban på Overpass
  3. Flere hold har Overpass som 1. pick

I svenske Lund, som er et lille stykke uden for Malmø starter en halv stor turnering (Prize Money wise), hvor vi har et par danske hold i aktion i form af Astralis og Heroic. Vi skal dog ikke have decideret fokus på dem, men derimod kigge lidt på en special igen som ved seneste turnering i IEM Dallas.

Ingen af holdene som har deltaget har bannet Overpass fornylig som 1. ban, og dermed åbner de døren op for at holdene kan vælge det. Samtidig med har vi kun BIG som reelt banner det ofte som 2. ban, mens MIBR har bannet det som 2. ban en enkelt gang (I deres seneste 8 maps). Vi har flere hold som kan finde på at vælge mappet (Astralis har dog kun valgt Ancient/Nuke de sidste mange kampe), men vælger modstanderen banne Ancient/Nuke og vælger så selv det det map som var tilbage af de 2, så kan de gå på Overpass (Det har de gjort tidligere på året). Men Heroic som er favoritten til at vinde vælge Overpass ofte som 1. pick, mens Imperial og Finest også har det fint med, samt NA holdet Evil Geniuses, som dog ikke forventes at komme særlig langt.

I og med få hold har det som 2. ban også, så det også et map som i den grad er en mulig decider i spil her. Det største spørgsmålstegn ved dette spil er egentlig blot Fnatic, som har hentet 2 spillere fra CPH Flames, hvad vil de spille (CPH drengene var glade for Ancient, Nuke, Overpass og Vertigo) og det gamle Fnatic hold havde ikke noget imod Overpass, så jeg vurdere personligt ikke Fnatic i gennemsnit vil trække imod Overpass, men tværtimod gavne den lidt.

Jeg vil våge den påstand, at vi ikke må komme under 15% chance for dette spil. Jeg er nærmest 100% på at Dust2 og Ancient ikke bliver de mest spillede.
Så er spørgsmålet bare om holdene vil på de klassiske decider maps som Mirage/Inferno, eller om de holder sig til forhåbningen om Overpass, når flere har vist de gerne vil den.

Min personlige powerrank til dette spil er således:
Overpass
Nuke
Mirage
Inferno
Vertigo
Dust2
Ancient

* Bemærk units er lave, fordi limits ikke er høje. I teorien er dette et maks spil, men limits afgøre jo også hvor meget man reelt kan smide.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Mest spillede map – Odds


Mest spillede map – Head 2 Head


Flere Tips

1. juli 2022
Units 4/10
Tippet til 2.35
Units 4/10
Tippet til 2.00
Units 4/10
Tippet til 2.40
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar