Mest spillede map – 15. juni 2022 11:00

Profit
172,7
TBP
287,8%
Hitrate
53,8%
26 Tips
Counter-Strike icon
Blast Premier Spring 2022
Mest spillede map
Mirage eller Dust2 bliver mest spillede map
Tippet til 2.67
Units 4/10
Vundet +6,68
Udgivet 13. juni 2022 20:00

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Mirage har ingen hold nærmest som 1. ban
  2. Dust2 har ingen som 1. ban (Normalt set)
  3. Inferno som normalt er blandt de mest spillede, bannes af 2 hold

Blast Premier Spring Finals finder afsted i Portugal til et LAN med tilskuere i Lissabon. Ligesom i nogen af de forrige turneringer går vi igen på en special omkring mest spillede map. Der er i mine øjne 3 reelle kandidater til mest spillede map. Jeg gennemgår map efter map hvorfor og hvorledes.

Ancient: Har 1. ban hos 1. hold og bliver ret ofte valgt som 2. ban hos flere af holdene. Der er ingen af holdene som har picket mappet mere end 25% af gangene som de kunne tage det.

Dust2: Ingen 1. ban hos nogen af holdene (kan dog være ENCE banner mappet mod BIG i opgør, da de begge deler samme 1. ban på et andet map). Ikke høj 2. ban hos holdene, dermed en mulig decider. Vælges relativ ofte hos flere af holdene (G2/Vitality primært).

Inferno: BIG og ENCE banner dette map, og da formatet i turneringen gør de begge formentlig går videre til play-off, så ligger der få Infernos i vente formentlig. Det er reelt set kun G2 og FaZe der vælger Inferno.

Mirage: PAIN gaming er det eneste hold der banner dette map, og de forventes at gå ud af gruppen med 2 nederlag. Det gør 6/7 hold som har valgt mappet på det seneste kan gøre det igen, og det også et fint decider map.

Nuke: Nuke er populært pick map også, det kun OG som har det som 1. ban (som er favoritten, men ikke uden chance til at gå videre som banner det). OGs chancer er bedre til at gå vider end PAINs, så er Mirage endnu mere oplagt spot.

Overpass: Reelt beset kun OG som picker det map (Lille sample size dog), men de valgte det med det nye line up den anden dag, udover Mirage i en anden kamp (men der havde modstanderen NiP taget Overpass som pick). Derudover har det en høj 2nd ban rate hos holdene. Så det ikke en potentielt decider, plus 1. hold har det som 1. ban (G2)

Vertigo: 2 af de største favoritter, især hoved favoritten FaZe + 2-3 favoritten NaVi har dette map som fast 1. ban. 2 hold som forventes at være i Play-off, gør det derfor allerede meget svært og blive mest spillede map. Plus der er få hold som har høj pick rate eller rent faktisk picker det.

Min power ranking:
Mirage
Dust2
Nuke
Inferno
Ancient
Overpass
Vertigo

66,66% af indsatsen på 4,00 (Mirage) og 33,33% af indsatsen på 8,00 (Dust2)
Man dog godt spille den defensive metode og inkludere Nuke(3,75 alene) til samlet odds 1,56 på de 3 maps bliver et af de mest spillede. Alting er smag og behag.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Mest spillede map – Odds


Mest spillede map – Head 2 Head


Flere Tips

1. juli 2022
Units 4/10
Tippet til 2.35
Units 4/10
Tippet til 2.00
Units 4/10
Tippet til 2.40
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar