Mest scorende hold i gruppespillet – 2. december 2022 18:00

Soccer icon
| VM 2022
Mest scorede hold i gruppespillet
Holland
Tippet til 12.00
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 10. nov. 13:53

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Holland har fået en overkommelig gruppe. Værterne fra Qatar, Ecuador og Mane-løse Senegal.

✅ Holland scorede hele 33 mål i VM kvalen (tredje flest) og 14 på seks Nations League kampe. De snitter 2,5 mål pr kamp under Van Gaal. På trods af at have mødt Belgien*2, Danmark, Frankrig, Polen*2 & Tyskland.

✅ Depay, Gakpo, Bergwijn, Berghuis, Weghorst osv giver Holland mange offensive strenge at spille på og indskifte i løbet af kampene.

Holland er storfavoritter til at vinde deres VM-gruppe. De har været forholdsvis heldige med lodtrækningen, ved at få den formodet svageste fra fjerde seedningslag i Qatar, et opblomstret men forholdsvist profil-fattigt Ecuador samt nu Mane-løse Senegal. Afrikanerne er gode men har til gode at vise sig frem mod de bedste.

Der er flere hold som spås større chancer for at blive det mest scorede i gruppespillet. Brasilien, England, Frankrig, Belgien og Argentina for at nævne et par stykker. Berettiget men :  

England har stærke defensive hold som Iran, Wales og USA.

Argentina har Mexico og Polen. De skal formentlig vinde meget stort mod Saudi Arabien for at blive det mest scorede.

Frankrig har Danmark, Australien og Tunesien. De scorede blot 18 mål i kvalen og ti af dem mod Kazakhstan. Danmark og Tunesien’s defensiver skal man ikke kimse af.

Belgien har Kroatien, Canada og Marokko. Kroatien står rigtig stærkt, Canada er på vej frem og Marokko har gode defensive spillere. Derudover er Lukaku formentlig ikke klar til tre gruppekampe mens Eden Hazard er et skygge af sig selv.

Brasilien har Schweiz, Serbien og Cameroon. Schweiz lukkede kun to mål ind i kvalen og blot ét i to kampe mod Italien mens Serbien endte foran Portugal. Cameroon er det svageste led og Brasilien chance for en storsejr.

Til sidst og ikke mindst er Tyskland og Spanien værd at bemærke men de er i gruppe sammen og møder derudover et stærkt defensivt Japan hold og Costa Rica. De skal begge vinde stort mod sidste nævnte for at være i spil.

Der kan komme mange tilfældigheder i spil her men hvorom alting er, er Holland pæne favoritter i alle deres kampe. De er offensivt indstillet og har en god bredte blandt de offensive spillere. Alle, med undtagelse af Depay, kommer fra en god halv sæson hvor de har scoret 7-10-6 & 13 mål i løbet af efteråret. Depay dog med 12 mål i kvalen og 3 i Nations League.

Modstanderne er ikke blandt de bedste i deres seedningslag og det er med overstående i menté, ikke helt urealistisk at Holland tager et par store sejre og dermed bringer sig i spil som en af de bedste kandidater til det mest scorede hold i gruppespillet.

Hvis du er interesseret i flere VM tips, besøg vores side, hvor vi samler alle tips til VM.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Flere Tips

29. feb.
Units 1/10
Tippet til 2.70
1. mar.
Units 3/10
Tippet til 1.83
Units 3/10
Tippet til 2.02
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar