18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 18,3
TBP 102,3%
Hitrate 46,1%

Melbourne Victory vs Brisbane Roar FC – 28. november 2021 06:05

Units 4/10 Vundet
Melbourne Victory vs Brisbane Roar FC
Melbourne Victory
28. november 2021 06:05
bwin
Tippet til 2.50
Udgivet 24. november 2021 13:22
Besøg bwin

*Reklamelink

Melbourne Victory er gået fra at være sikkert tophold til en sidsteplads i sidste sæson. Det er svært at vurdere ud fra én kamp, hvilket niveau de kan nå i denne sæson. De har dog hentet flere spændende og rutinerede navne ind. Deres første kamp var ingen pragtpræstation, men der er tilskuere tilbage i Australien og Melbourne Victory har som en af Australiens største klubber normalt omkring 20.000 på lægterne og den vel nok største hjemmebanefordel af alle. Til første hjemmekamp i sæsonen kan det tal godt blive noget højere.

Brisbane Roar har sagt farvel til stort samtlige offensivspillere fra sidste sæson og udover en Mileusnic, som man har hentet hjem fra Randers, hvor han ikke har fået meget spilletid, er det primært unge spillere fra andre klubber uden den store erfaring, man har hentet. Brisbane var spillet helt ned i første halvleg af deres kamp mod de forsvarende mestre Melbourne City, men fik lagt pres på i anden halvleg og var uheldige med at tabe 2-1.

Ikke desto mindre synes jeg oddset er rigtig pænt med tanke på den hjemmebanefordel Melbourne Victory får. Da de spillede første kamp på udebane var der også rigtig mange fans med.

Melbourne Victory vs Brisbane Roar FC – Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Melbourne Victory vs Brisbane Roar FC – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar