Melbourne Victory vs Adelaide United – 30. dec. 09:45

Profit
1.042,1
TBP
106,9%
Hitrate
47,2%
3300 Tips
Fodbold icon
A-League Men | A-League Men
Melbourne Victory vs Adelaide United
Over 11 hjørnespark (AH)
Tippet til 1.88
Units 5/10
Push +0,00
Udgivet 28. dec. 19:38

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Det er to mandskaber, der spiller med et offensivt udtryk.

✅ Det er to hold, der snitter mange hjørnespark.

✅ Det er to hold, der kan tillade sig at spille for sejren.

Det er to offensive mandskaber, der tørner sammen, og mens Melbourne Victory kæmper for at hænge på Wellington Phoenix i toppen og bestemt er en mesterskabskandidat, så kæmper Adelaide for at hænge på i top-6-ræset. Derfor forventer jeg også, at der bliver spillet for de tre point hos begge mandskaber, og det ligner Adelaide dårligt, hvis de ikke udfordrer trods udebane og underdog-rolle.

Adelaide er det næstmest scorende hold i rækken, mens Melbourne Victory er det tredje mest scorende hold. Det vidner om offensive mandskaber, der spiller mange åbne kampe, og det er virkelig også tilfældet – især med Adelaide, som forleden slog Newcastle Jets 3-1 i en livlig kamp, hvor der også kom hele 15 hjørnespark.

De to mandskaber snitter også begge mange hjørnespark, hvilket holdene i A-League generelt gør. Melbourne Victory får næstflest i ligaen med hele 7,11 pr. kamp, og deres kampe snitter næsten 12. De seneste seks kampe er linjen dækket, og der er kommet hele 15 hjørnespark i 3 af de seneste 5 kampe, hvor Victory har været involveret, så alternative linjer er heller ikke dumme at søge i dette opgør.

Adelaide får tredje flest hjørnespark i A-League med et snit på 6,78. Til gengæld afgiver Adelaide også rigtigt mange, fordi de er offensive i deres tilgang, og derfor ofte åbne i holdet, hvilket medfører plads til modstanderen. Hele 5,78 hjørnespark får Adelaides modstandere i snit og med 12,5 i snit pr. kamp, så er man blandt de mest ”hjørnerige”.

Ligesom Melbourne Victory, har de seneste seks kampe med Adelaide involveret også dækket linjen og i 3 af de seneste 4 er der kommet 15, 20 og 17 hjørnespark. Det er bare en række, der er garant for mange hjørnespark, og det hænger naturligvis sammen med den offensive tilgang, men også den manglende kvalitet i den defensive del til at forsvare overfor indlæg og standarder, som ofte resulterer i hjørnespark.

Begge hold er i top-4 på antal afslutninger, og de ligger nr. 1 og 2 på 1v1-udfordringer. Begge mandskaber er godt besat på siderne, og det er naturligvis også afgørende for at få mange muligheder, der kan give hjørnespark. Det skal dog nævnes, at de seneste tre indbyrdes opgør alle blot har givet 10 hjørnespark, så den skal hæves en smule til denne kamp, hvilket jeg øjner gode muligheder for ift. holdenes udtryk i denne sæsons opgør.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Melbourne Victory – Adelaide United Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Melbourne Victory – Adelaide United

Melbourne Victory: Skader og karantæner

Adelaide United: Skader og karantæner

Melbourne Victory – Adelaide United Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 3.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar