18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 46,1
TBP 107,7%
Hitrate 47,3%

Melbourne City FC-Wellington Phoenix-16. May 2021 07:35

Units 4/10 Tabte
Melbourne City FC vs Wellington Phoenix
Melbourne City FC -1.50 (AH)
May 16, 2021 07:35
Udgivet May 15, 2021 16:53
Kamp: Melbourne City – Wellington Phoenix
Tip: Melbourne City – 1.5 asian handicap
Odds: 2.10
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Melbourne City er en klasse – hvis ikke to – over alle andre A-League hold for tiden. De to hold lå side om side i sidste sæson og kæmpede om andenpladsen, men Wellington Phoenix har ikke fundet samme niveau og ligger lige nu udenfor top 6, som går videre til playoff-kampene. Wellington Phoenix er ikke noget dårligt hold, men jeg synes ikke det er indregnet nok i oddset, hvor overlegne Melbourne City er pt.

Melbourne City mødte senest Adelaide hjemme, hvor de vandt 4-1. Her lukkede samme linje i ca. 1.95. Adelaide er i min optik et bedre hold end Wellington Phoenix, og så giver det ikke meget mening, at vi får 15 øre mere her – især ikke når Melbourne City levede op til den store favoritrolle. Melbourne City har vundet 12 af deres sidste 15 kampe og 9 af disse sejre har været på minimum 2 mål. I den periode hedder Citys målscore 46:14. Melbourne City er uden kantspiller Andrew Nabbout, og det er uden tvivl et tab, men deres kollektiv er på et ekstremt højt niveau og der er mange, der byder sig til for tiden. Nabbout har ikke spillet fuld tid i de sidste 3 kampe alligevel og Citys sidste 10 mål er blevet scoret uden Nabbout har været direkte involveret.

Wellington Phoenix er egentlig godt kørende og uden nederlag i deres sidste 6 kampe. De første i den ubesejrede række giver jeg dog ikke meget for, da det var mod Perth Glory og 2 gange Western United. Det er to af de dårligste hold i rækken pt. Wellington Phoenix er uden deres største stjerne Ulises Davila (5 mål og 7 assists i sæsonen) som er ude med skade og det skal i den grad tale for spillet.

Man kan selvfølgelig vælge en mindre risikabel variant end – 1.5 handicap, men City har ikke for vane at stille sig ned, når de kommer foran. Det blev de så også straffet for mod Western, hvor de blev ved at gå højt og blev straffet af to omstillingsmål, men det illustrerer også, at City ikke stiller sig tilfredse med en smal sejr. Den omvendte kamp vandt City 2-3, men de ’vandt’ xG med 1.07 – 3.36 og de kan sagtens tænkes at skabe mere på hjemmebane.


Melbourne City FC – Wellington Phoenix Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Melbourne City FC
Wellington Phoenix
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 08:01.

Melbourne City FC – Wellington Phoenix Head 2 Head


Skriv et svar