18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Maziya-Bengaluru FC-24. August 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
Maziya vs Bengaluru FC
Maziya (+1) (EH)
24. august 2021 18:00
Betfair
Tippet til 2.15
Udgivet 23. august 2021 18:03
AFC Cup.
Både Maziya og Bengaluru har udspillet sin rolle efter to kampe. Nu er der kun æren på spil men hjemmeholdet Maziya har gode chancer for at overraske.

Maziya fra Maldiverne ligger hjemmebane til gruppe D i AFC cup. Mestrene fra Maldiverne har ikke spillet i deres hjemlige liga siden maj, hvor de vandt uden et eneste nederlag. Op til AFC Cup var de to uger i Saudi Arabien for at forberede sig, og her fik de point i alle tre træningskampe. I første runde mødte de mestrene fra Bangladesh i form af Bashundara Kings. Gæsterne vandt 0-2 men til deres fordel er de i gang med deres nationale liga. Senest blev det et 1-3 nederlag til sølv vinderne fra Indien i form af ATK Mohun Bagan. Et hold med et par tidligere Superliga spillere. Alt i alt to kampe hvor Maziya forventes at tabe oftere end de vinder. Maziya er blandt de to dårligeste på papiret men holdet har 8-9 mand der er inde omkring Maldivernes landshold og har dermed international erfaring. Yderligere fire udlændinge i den uzbekiske målmand Mamatkhanov, spanske forsvarer Pozo (tidl Betis ungdom), St Vincent forsvar Stewart (tidl Finland) og den japanske midtbanemand Odawara.

Bengaluru fra Indien er med i AFC Cup efter en tur igennem kvalen. I april slog de Nepal Army mens de kort før gruppespillet tog en 1-0 sejr mod sidste sæsons nr 2 i Maldiverne. sejr. I den seneste sæson i Indien, sluttede i februar, endte de hele nede som nr 7 ud af 11 med blot fem sejre på 20 kampe. Bengaluru tabte til lokal rivalerne fra ATK i åbningskampen mens de fik 0-0 mod Bashundara Kings senest. Her var Kings dominerende i små 70min men uden at tage sejren. Efter kampen udtalte Bengaluru's tyske træner Pezzaiuoli at det er fysisk hårdt for dem at spille i den høje luftfugtighed som er i Maldiverne og at tre kampe på ni dage svækker holdet. Nu bliver dette deres fjerde på 12 dage og i samme luftfugtighed. Bengaluru har fem mand på Indiens landshold. Målmand Singh er 1. målmand på landsholdet, midtbanespillerne Singh, Wangjam & Kuruniyan (fraværende) samt legenden Chhetri. Han er dog blevet 37 år og har spillet 248min de sidste ni dage. Derudover udlændingene i brasilienske forsvar Costa (tidl Serie A & B), gabonesiske forsvar Musavu-King (tidl Ligue 2) samt den brasilienske angriber Silva (tidl Thailand). Alt i alt et hold med international erfaring på afgørende positioner.

Hverken Indien eller Maldiverne er stormagter indenfor fodbold. Indien har dog en bedre liga og deres hold regnes som bedre end dem på Maldiverne. Bengaluru er også det bedre hold på papiret og har flere spillerne med international erfaring. De har dog intet at spille for her, og har spillet mange kampe på det seneste. Jeg kan godt have min tvivl om hvor meget sejren betyder for dem. Maziya har heller intet på spil men de er trods alt hjemme og er vant til at spille under de omstændigheder som Bengaluru lider under. Derudover har de mere at vinde ved at slå et bedre hold fra Indien, og afslutte gruppespillet med point.

Havde Bengaluru skulle bruge sejren havde jeg ikke gået imod dem men med intet på spil kan de ikke bære en så store favoritværdighed som de har i skrivendestund.

Maziya – Bengaluru FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Maziya
Bengaluru FC
Odds are subject to change. Last updated 24. august 2021 18:00.

Maziya – Bengaluru FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar