18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -15,6
TBP 88,7%
Hitrate 47,9%

Maycee Barber-Miranda Maverick-25. July 2021 01:30

Units 5/10 Tabt
Maycee Barber vs Miranda Maverick
Miranda Maverick vinder
25. juli 2021 01:30
888
Tippet til 1.67
Udgivet 22. juli 2021 22:44
UFC on ESPN 27. Main card i Las Vegas. Fluevægt.

Maverick er et virkelig lovende talent. Barber er en seriøs test med sin aggressivitet, toughness og power, men hun har svagheder, der før er blevet straffet. Maverick har netop stilen til at udnytte dem med sin offensive brydning og intelligens, så hun bør etablere overtaget.

Det taler for spillet:

•Maverick betragtes som divisionens fremtid. Hun har imponeret enormt i sine to UFC-kampe.
•Maverick er en dygtig thaibokser med gode spark på afstand og uhyggelige albuer på tæt hold.
•Maverick er et power house. Hun bør være både stærkest og dygtigst, hvis det ender i clinchen.
•Maverick har formentlig en klar fordel på jorden, både i forhold til brydning og submissions.
•Barber virkede rusten i comebacket efter sin knæskade. Der er en fare for, at hun er stagneret.
•Barber har fået afsløret mangler i sin defensive grappling, som vi ikke har set hende adressere.

Det taler imod spillet:

•Barber var et af sportens mest lovende talenter for halvandet år siden. Det er ikke længe siden.
•Barber er på sine bedste dage en uhyggelig striker med stor aggressivitet og en høj arbejdsrate.
•Barber besidder enorm power i sine slag og spark. Hun kan vende kampe med en god træffer.
•Barber er utrolig ung og bør have lært af sine nederlag. Hun kan nok stadig nå langt i sporten.
•Maverick kan ikke matche Barbers power. Hun scorer mere, end hun gør skade, på fødderne.
•Maverick blev testet mod Robertson. Måske er det hende, der nu overhypes, frem for Barber.

Odds

Miranda Maverick er favorit overalt på markedet. Onsidebetting giver 1,60 på en sejr, Comeon giver 1,64, 888Sport, Bet365, Bwin, Mr. Green og Unibet giver 1,67, Cashpoint giver 1,68, Nordicbet giver 1,72, mens Betfair Sportsbook giver 1,73. Min chancevurdering ligger omkring 65-35, hvilket giver en virkelig flot betvalue på 112,45 % på favoritten.

Jeg var virkelig begejstret for Barber, som var en damptromle, da hun brød igennem. Det ville være urimeligt at lægge for meget i nederlaget til Modafferi. Hun var oppe mod en pioner, som kan slå de fleste på jorden, så det var nærmest en moralsk sejr, at hun formåede at overleve, efter hun led en grim knæskade tidligt. Hun blev matchet overordentligt hårdt op mod Grasso i comebacket, så dette resultat er på overfladen heller ikke jordens undergang. Det var mere måden, det kom på, der har gjort, at hypen omkring Barber er fuldstændig forsvundet. Hun havde en mission om at blive den yngste UFC-mester nogensinde, men den drøm er død. Jeg så en Barber, som ikke blot var stagneret, men ligefrem var gået tilbage i comebacket. Hun var usikker i sin striking, kunne ikke finde rytmen eller afstanden, mens hun blev domineret i clinchen.

Grasso blev selv betragtet som et enormt talent for nogle år siden, så det kan være, at hun blot er ved at indfri potentialet, men hun er kendt for sin boksning. Ingen havde forventet, at hun ville dominere en så fysisk kvinde som Barber up-close. Det kan være, at amerikaneren var rusten, men her begynder alle alarmklokker stadig at ringe. Maverick har demonstreret glimrende striking, så hun er svær at håndtere stående, men det er når modstanderne lukker afstanden, at hun er mest skræmmende. Hun har indtil videre formået at neutralisere, hvis ikke dominere, enhver i clinchen. Robertson udfordrede hende på jorden, men efter tre runder var hun slået overbevisende. Nu er det Maverick, der regnes som divisionens fremtid. Barber har haft problemer på netop de områder, hvor Maverick brillerer, så dette ligner et rigtig grimt matchup for underdoggen. Barber må ikke dømmes ude med sin power og toughness, men jeg tror, at hun får det svært. Jeg vil ikke give op på hende, hvis hun skulle tabe endnu en gang pga. alderen, men hvis jeg havde repræsenteret hende, så havde jeg anbefalet en anden kamp.

Maycee Barber

USA
23 år (18. maj 1998)
8-2, 5 KO, 2 sub
Southpaw
Højde: 160 cm.
Rækkevidde: 165 cm.
Vægt: 57 kg.

Maycee ”The Future” Barber har bl.a. besejret Mallory Martin, Jamie Colleen, Hannah Cifers, JJ Aldrich og Gillian Robertson, mens hun har tabt til Roxanne Modafferi og Alexa Grasso.

Miranda Maverick

USA
24 år (1. juli 1997)
9-2, 1 KO, 5 sub
Southpaw
Højde: 160 cm.
Rækkevidde: 165 cm.
Vægt: 57 kg.

Miranda ”Fear The” Maverick vandt Phoenix Series 2 hos Invicta FC. Hun har bl.a. besejret Victoria Leonardo, Shanna Young, DeAnna Bennett, Pearl Gonzalez, Liana Jojua og Gillian Robertson, mens hun har tabt til samme Bennett og Brogan Walker-Sanchez.

Maycee Barber – Miranda Maverick Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 23. juli 2021 03:07.

Maycee Barber – Miranda Maverick Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

 1. Det blev desværre meldt ud igår, at aftenens co-main event mellem Aspen Ladd og Macy Chiasson er aflyst, da sidstnævnte er blevet skadet. Dette var ellers en stor kamp for kvindernes bantamvægt, mens det var interessant at se, hvordan Ladd ville se ud i sit comeback efter knæskaden. Rigtig ærgerligt.

  Der er blevet vendt lidt op og ned på cardet pga. dette, så Costa vs. Yanez nu er på hovedkortet som åbner. Barber vs. Maverick er derfor blevet rykket til kl. 02.00, som tingene ser ud nu her!

  OBS: Jeg har et par ekstra tips liggende her, som kunne være et kig værd for de interesserede:

  https://www.spilxperten.com/mma/ufc/tips-og-spilforslag-til-ufc-d-25-juli-2021/

 2. Det blev en kedelig aften, men det havde det ærligt talt ikke behøvet at være.

  Maverick vandt i mine øjne klart runde et og to, før Barber skruede op, så jeg er virkelig utilfreds med scoringen her. Jeg hader at bruge ordet røveri, da det ofte smides ind, når man er utilfreds med tætte afgørelser, der går den anden vej, men den her dom var simpelthen forkert. Den er ikke meget længere. Der var én fighter, som var i kontrol og landede mest, men to af de tre dommere gav anden runde til Barber.

  Det var ren kompensation efter en competitive runde, som blev afgjort af, at Maverick fik ryggen og poundede løs det sidste minut – før var det pænt lige. Jeg ved ikke, hvad dommerne kiggede på. Runde tre gik klart til Barber, men come on, sådan scores kampe ikke. Jeg overlever tabet, men ærgres over min anbefaling samt, at en glimrende fighter blev snydt. Maverick bør rykke frem efter den her kamp, men ak.

  Uvildige øjne scorer i øvrigt kampen 22/0 til Maverick, så det er ikke helt uden grund, at vi behøver være bitre:

  http://mmadecisions.com/decision/12160/Maycee-Barber-vs-Miranda-Maverick

Skriv et svar