Marseille vs PAOK Thessaloniki FC – 7. april 2022 21:00

Vundet +0,95
Udgivet 7. apr. 08:30
Besøg bet365

*Reklamelink

På papiret ligner denne kvartfinale mellem Marseille og PAOK det mindst jævnbyrdige af de fire kvartfinaler. Franskmændene er sammen med Roma og Leicester de klareste favoritter til at løfte trofæet, mens PAOK er spået de klart ringeste chancer af de otte tilbageværende hold.

Franskmændene er med helt fremme i Ligue 1 i denne sæson, hvor de aktuelt sidder på 2.pladsen, det gør PAOK godt nok også i den græske liga, men den er altså ikke hvad den har været. Grækerne sluttede bag FCK i gruppespillet, og skulle ud i straffesparkskonkurrence for at gøre det af med FCM i 1/16-finalen, og det siger lidt om niveauet hos gæsterne. Som formentlig kommer op mod overmagten i aften.

Marseille var ikke gode nok til at gå videre fra deres Europa League-gruppe, men her i Conference League har de vundet fire ud af fire knockout-kampe. I tre af de fire kampe er franskmændene kommet hurtigt ud af starthullerne, og har ført ved halvleg, og det burde også have været tilfældet i udekampen mod Basel, hvor de brændte straffespark efter en halv times tid, og dermed måtte gå til halvleg med 0-0.

Franskmændene har taget Conference League ganske seriøst indtil videre, formen er god med fem sejre på stribe, så mon ikke, at de blæser til angreb fra start?