Marseille vs Eintracht Frankfurt – 13. september 2022 21:00

Profit
272,1
TBP
111,4%
Hitrate
49,4%
1053 Tips
Fodbold icon
Champions League Grp. D | 2022/2023
Marseille vs Eintracht Frankfurt
Nuno Tavares over 0.5 skud på mål
Tippet til 2.50
Units 2/10
Vundet +3,00
Udgivet 12. sep. 14:06

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Nuno Tavares har fået en god start hos Marseille. 3 mål på syv Ligue 1 kampe. Den offensive wingback er tilmed kommet frem til hele 12 skud (fem indenfor rammen)
  2. Frankfurt er udfordret på højreback’en. Nyerhvervelsen Batu er skadet og der er ikke tillid til reserven Chandler. Den defensive midtbanemand Jakic og højre midt Knauff har deltes om pladsen. Ikke ideelt defensivt.
  3. Marseille og Frankfurt tabte deres åbningskampe og skal helst have point her. Ikke utænkeligt at Marseille tager teeten og presser frem. Her kan Tavares spille en rolle som både afslutter, oplægger og som endestationen på indlæg fra højrekant.

Marseille ser ud til at have gjort en god handel med lejeaftalen af Tavares. Den offensive venstre wingback har været en succes fra dag 1 med tre mål på syv Ligue 1 kampe og hele 12 skud mod mål (fem indenfor rammen). Han kan begge veje men offensivt har han været stærk til at trække ind i banen og skyde samt løbe i feltet når Marseille slår indlæg fra højrekanten. I det første opgør mod Tottenham blev det til 90min og to skud (begge udenfor rammen) men ude mod Tottenham og en mand i undertal i 45min spiller en væsentlige rolle.

Frankfurt tabte lidt overraskende med hele 0-3 i deres åbningskamp til Sporting Lisabon. Tyskerne er i CL grundet deres EL triumf. Der har ellers ikke været med at juble over, udover at vinde EL og gøre en god figur der. I liga regi er blot fem kampe vundet fem kampe vundet i 2022 og kun én af dem var bemærkelsværdig, da Frankfurt slog Leipzig med 4-0 forrige uge. Et flot resultat men siden er to kampe tabt. En af Frankfurt’s udfordringer er højrebacken. Nyerhvervelsen Batu er skadet og der er ingen tillid til reserven Chandler. Derfor har 6’eren Jakic og den offensive højremidt Knauff skiftes til at spille den højre (til tider wing) back hos Tyskerne. Ikke ideelt.

Eftersom begge tabte første kamp skal de gå efter point her og særligt Marseille, da de er hjemme og på papiret det næst bedste hold i gruppen. Under Tudor’s ledelse har de været fine til at skabe chancerne og Tavares har et medansvar her. Både som indlægger, afslutter og modtager af indlæg fra Clauss på højre wingback.

Tavares startede ude i weekenden men kom ind i midten af første halvleg. Gode chancer for at han starter på den venstre wingback her og Kolasinac rykker tilbage samt at han igen spiller tæt på 90min. Det forøger hans chancer for at bidrage offensivt og få endnu et skud indenfor rammen.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om Champions League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Marseille – Eintracht Frankfurt Odds


Marseille – Eintracht Frankfurt Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
Units 4/10
Tippet til 1.72
Units 3/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Skriv et svar