18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 48,1
TBP 105,6%
Hitrate 44,9%

Marseille-Strasbourg-30. April 2021 20:30

Units 3/10 Tabte
Marseille vs Strasbourg
Over 2.5 mål
April 30, 2021 20:30
Udgivet April 27, 2021 14:35
Kamp: Marseille-Strasbourg
Tip: Over 2,5 Mål
Odds: 1,98
Bookmaker: Onsidebetting
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .

Marseille er forbedret sig trænerskiftet i marts og nærmere sig nu Europa placeringerne. Strasbourg skal have lagt afstand til nedrykningsstregen og har vist lovende offensive takter.

Marseille har haft endnu en skuffende sæson men der er forbedringer at spore efter Sampaoli overtog ansvaret i marts. Siden da er det blevet til fem sejre på syv kampe og hele 15 mål scoret. Sampaoli’s stil efterlader dog oftest forsvaret til at rydde op hvis noget går galt, og det gør det tit. På de syv kampe er det blot blevet til to clean sheets mens modstanderne har scoret hele ti mål. Marseille kan dog på baggrund næsten røre ved Conference League pladsen, da Lens blot er ét foran dem. At nå den tager de nok imod med kyshånd med tanke på hvor ringe det stod til tidligere på sæsonen. Til kampen her må Marseille undvære forsvar Sakai (fast)

Strasbourg kan ikke se sig fri for nedrykningen endnu. Der er 12 point tilbage at spille om, og de har seks point ned. Strasbourg har dog været bedre end tabellen indikere og særligt offensiven har ikke fået som fortjent. Det er blevet til 43 mål men de burde have scoret 48, og endda ligget lunt i midterfeltet. De kan dog glæde sig over at de at trods alt kommer frem til chancerne og stadig kan afgøre det selv. Strasbourg er en tand værre ramt end Marseille her. Forsvar Simakan (fast) og Kone (rotation), midtbanemand Thomasson (fast) og angriberne Waris (backup) & Saadi (backup) er ude. Simakan er deres bedste forsvar og største salgsobjekt mens Off-midt Thomasson kunne have bidraget offensivt. Stadig gode alternativer i truppen.

Marseille er langt mere offensive og kompromisløse under Sampaoli’s ledelse. Han minder om Bielsa og angriber med mange mand. Det giver oftest pote fremadrettet men har sig pris bagudrettet. Strasbourg er blandt de bedre offensive hold i den nederste halvdel af tabellen, og de stiller sig ikke tilfredse med at være statister mod de gode hold. De har scoret syv mål mod top 4 denne sæson men har samme tid lukket hele 21 mål ind på otte kampe.

Gode chancer for endnu en målrig kamp fra Marseille.


Marseille – Strasbourg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Marseille
Strasbourg
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. april 2021 20:56.

Marseille – Strasbourg Head 2 Head


Skriv et svar