18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,3
TBP 70,6%
Hitrate 34,6%

Marseille-Strasbourg-30. April 2021 21:00

Units 3/10 Tabte
Marseille vs Strasbourg
Marseille vinder
April 30, 2021 20:30
Udgivet April 28, 2021 13:12
Kamp: Marseille – Strasbourg
Tip: 1-tallet
Odds: 1,95
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det kan måske alligevel ende med Europa League i Marseille til næste sæson, men så skal der også 3 point på kontoen fredag aften når de tager imod Strasbourg. I skrivende stund ligger Marseille et point bag Lens, som indtager 5.pladsen, der formentlig ender med at give Europa League-deltagelse. PSG, Monaco og Lyon er så godt som sikret en top-4 placering, og hvis et af de hold skulle gå hen og vinde pokalturneringen (de er alle i semifinale), så giver 5.pladsen pludselig Europa League.

Marseille

Det er ikke mere end et par måneder siden, at der var regulære krisetilstande i Marseille. Villas Boas opsagde hans stilling som cheftræner, fansene stormede træningsanlægget i afmagt over de ringe resultater, det så helt skidt ud. Men piben har fået en anden lyd i den sydfranske klub, og med fire spillerunder tilbage kan de stadig nå at spille sig i Europa League til næste sæson. Hjemmeholdet har vundet fem ud af de seneste syv kampe, og gjort rent bord i de seneste fire hjemmekampe. De har masser af kvalitet i offensiven med profiler som Thauvin, Payet og Milik, og især de to sidstnævnte sprudler for tiden. Marseille har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt for at gøre comebacket i ligaen muligt.

Strasbourg

Gæsterne indtager 15.pladsen i Ligue 1 med seks point ned til den faretruende nedrykningsstreg. Formen er bestemt ikke på sit højeste i Strasbourg, som blot har hentet en enkelt sejr i de seneste seks spillerunder, heraf fire nederlag, senest hjemme imod nedrykningsrivalerne fra Nantes. Gæsterne har haft det svært når de har været i kamp imod hold fra top-6, her er det blevet til 8 nederlag i 11 kampe, en uafgjort og to sejre. Strasbourg er bestemt ikke uden evner, men det virker til at de ikke helt kan være med når niveauet højnes.

Spillet

Der er kæmpestor forskel på det Marseille hold vi så tidligere på sæsonen, og det hold som spiller under den nye træner Sampaoli. Hvor de i dele af sæsonen har virket utrolig uinspireret i offensiven, ja så er der kommet andre boller på supper under argentineren. I de seneste seks kampe er de i fire af kampene kommet på tavlen ikke mindre end 3 gange, de sprudler langt mere end tidligere på sæsonen, det nyder Milik og Payet godt af for tiden. De seneste fire hjemmekampe er endt med sejr, så de har det utvivlsomt godt hjemme på Velodrome. Strasbourg er ikke et bundhold som de er typisk, de vil gerne spille med, så det giver grobund for en åben kamp, men med de offensive esser og den styrke de viser for tiden, så regner jeg med at Marseille trods alt laver flest mål her. Fraværet af Strasbourgs forsvarsstyrmand, Simakan, gør ikke chancer for en sydfransk målfest mindre. En sejr her vil virkelig lune i forhold til at spille sig i Europa League til næste sæson, for Lens tager samtidig imod PSG i denne spillerunde. Jeg mener ikke, at bookmakerne har taget nok højde for hvor godt kørende Marseille er for tiden, for når de rammer niveau er de langt bedre end deres nuværende position i ligaen, oddset for hjemmesejr bør i min optik ligge en del lavere end tilfældet er her.


Marseille – Strasbourg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Marseille
Strasbourg
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. april 2021 20:56.

Marseille – Strasbourg Head 2 Head


Skriv et svar