18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -9,2
TBP 96,5%
Hitrate 39,3%

Marseille-Lens-26. September 2021 20:45

Units 5/10 Vundet
Marseille vs Lens
Over 2.5 mål
26. september 2021 20:45
ComeOn
Tippet til 1.95
Udgivet 23. september 2021 14:09
Det tegner underholdende i dysten mellem to offensive hold.

Chancevurdering: 55%. Odds 1,9 hos Bet365, Unibet og 888Sport.

Begge spillede målfattigt i onsdags, men:

Marseille (0-0 i Angers) startsparede de vigtige oplæggere, fløjspillerne Ünder og Konrad. De starter nok inde nu. Der er desuden håb om at kreatør (og målscorer) Payet er klar. En lårgene holdt ham ude mod Monaco (hvor Marseille alligevel vandt 0-2) hvorefter han tilbage da det blev 2-0 over Rennes. Mod Angers måtte han igen stå over (skråstreg blev sparet), men måske er han klar mod Lens. Det er der også håb om at angriber Milik (ude siden sidste sæson) kan være, i hvert fald til et par minutter, men selv om det bliver godt når han bliver helt klar, er Marseille lige nu og her ret godt klædt på med hurtige Dieng i front. Tre mål i denne sæson, og han var også tæt på at score mod Angers.

Marseille-forsvaret har holdt rene lagener i seneste tre ligakampe, og mod Angers blev midterforsvarerne Saliba og Peres endda startsparet. Men holdet er så fremdrivende at der uværgerligt vil opstå omstillingsmuligheder til modstanderholdet.

Og Lens er kontradygtig; det går gerne stærkt når holdet erobrer bolden.

I onsdagens 0-1-tab hjemme mod Strasbourg (en kamp spillet uden tilskuere) blæste Lens alsacianerne baglæns i første halvleg; var uheldige ikke at score. I 50. minut fik forsvarer Danso rødt, og derefter var det op ad bakke.

Nu mangler Danso altså, en vigtig brik i tremands-midterforsvaret. Til gengæld styrkes offensiven nok af kreatør Kakuta der blev sparet mod Strasbourg pga en lille skade.

Marseille – Lens Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. september 2021 20:44.

Marseille – Lens Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

  1. Det skal med at Marseille skal spille Europa League mod Galatasaray næste torsdag. Men det får næppe Sampaoli til at spare folk mod Lens.

  2. I øvrigt værd at bemærke at den mangeårige Marseille-førstemålmand (og klublegende) Mandanda ser ud til at være nr 2 i hierakiet i denne sæson hvor sommertilgang Lopez har erobret førstepladsen. Nok fordi han er bedre med fødderne, dvs bedre til at spille bolden ud; vigtigt aspekt for træner Sampaoli.

  3. Godt for spillet: Kreatør Payet tilbage i Marseille-truppen, mens def-midtbanemand Kamara mangler. Angriber Milik ikke klar endnu, men hans eventuelle tilstedeværelse vejede meget lidt i overvejelserne.

    Hos Lens er kreatør Kakuta tilbage.

Skriv et svar