18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

Marokko vs Brasilien-26. September 2021 15:00

Units 3/10 Tabt
Marokko vs Brasilien
Brasilien -2,5
26. september 2021 15:00
Betfair
Tippet til 1.83
Udgivet 25. september 2021 15:50
Marokko fejrede kvartfinalepladsen som havde de vundet VM – og det er der nok en grund til. De er efter al sandsynlighed færdig ved VM efter den her kamp, for her venter Brasilien.

Brasilien har spillet fremragende, og hvor de topper min powerranking, er Marokko i den modsatte ende. De er det svageste tilbageværende hold.

Brasilien har hidtil slået linjen i alle kampe pånær den seneste mod Japan, hvor de blev presset en anelse mod slutningen af kampen. Jeg vurderer dog Japan til at være et bedre hold end Brasilien, og belært af den sidste kamp, hvor de blev presset til allersidst, tænker jeg at de presser på gaspedalen tidligere i kampen.

Der er ingen tvivl om at Brasilien har fået den letteste kvartfinale på papiret, men Marokko er et disciplineret hold, hvilket også er årsagen til at linjen er så lav. Brasilien har offensiv kvalitet til at lukke op for Marokko på et niveau, som Portugal ikke kunne i deres 3-3-kamp (kampen var ikke vigtig for Portugal, der var videre).

Brasilien har topscorer Ferrao, der virker ustoppelig samt både Pito og Leozinho, der tilføjer så meget x-factor på holdet, at de er svære at stoppe. Marokkos defensiv får store problemer, og jeg er ikke overbevist om at enmandshæren Soufiane El-Mesrar kan lave same ballade mod Brasilien, som han gjorde mod Venezuela.

En forskel på 2,5 mål kan være en del i slutspilskampe, men hvis Brasilien tuner ind, bør de dække den relativt nemt. Den er spilbar ned til odds 1,70.

Odds:
1,83 – Betfair Sportsbook
1,75 – Marathonbet, Bwin

Marokko vs Brasilien – Odds


Marokko vs Brasilien – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar