Mark Whitehouse-Mats Rosenkranz – 29. maj 2022 16:30

Profit
176,5
TBP
107,4%
Hitrate
43,6%
699 Tips
Tennis icon
| Challenger Surbiton kvalifikation
Mark Whitehouse-Mats Rosenkranz
Whitehouse holder til 0 eller 15 i sit første serveparti
Tippet til 2.62
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 29. maj. 09:23

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Whitehouse server godt.
  2. Underlaget er meget hurtigt.
  3. Spillerne skal spilles ind på underlaget.

Challenger Surbiton kvalifikation, græs.

Så er det blevet tid til at tennisspillerne bliver sluppet på græs, og det plejer at være en god periode med masser af værdispil. Bet365 har om altid en del odds prematch, men jeg skal da lige love for de har justeret oddsene ned på diverse partispil, men jeg har alligevel fundet et par spil, som der kan klemmes lidt værdi ud af.

Græssæsonen starter i London forstaden Surbiton, hvor engelske Mark Whitehouse har fået en plads i kvalifikationen. Whitehouse har en god serv, og kommer fra et par gode kampe i ITF turneringen i Heraklion, hvor han gik til semifinalen, hvor han tabte til Sekiguchi, men mon ikke Whitehouse havde en del fokus på at komme hjem til England og spille på græs. I hele ugen i Heraklion servede Whitehouse rigtig godt, hvor det blev til masser af esser, og i de fleste kampe nærmest ingen dobbeltfejl. Der var lige en smutter i hans kamp imod Wong, hvor det dog blev til 6 dobbeltfejl over 3 sæt.

Modstanderen er tyske Mats Rosenkranz, som også er en spiller som er klart bedst i egen serv.  Hans venstrehåndsserv giver ham rigtig meget gratis på hurtige underlag, og sidste år vandt han også en future på græs. Tyskeren har dog ikke haft den bedste sæson indtil videre, og tabt de seneste 3 kampe, som dog har været på rødt europæisk grus.

Dette er årets første kamp på græs, og begge spillere skal helt sikkert lige spilles ind på underlaget. Jeg håber lidt på at der bliver bytte partier i starten af kampen, hvor begge holder serv relativt nemt. Jeg ville egentlig anbefale at Rosenkranz holder til 0, men jeg synes altså 3,75 holder bet365 er noget lavt, specielt da han ofte kan finde på at snige en dobbeltfejl ind.  I stedet går jeg med at Whitehouse holder til 0 eller 15, da englænderen også server rigtig godt, og kommer i fornuftig form på hjemmebanen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Mark Whitehouse – Mats Rosenkranz Odds


Mark Whitehouse – Mats Rosenkranz Head 2 Head


Flere Tips

5. dec.
16:00
Units 1/10
Tippet til 2.10
18. dec.
15:59
Units 2/10
Tippet til 17.00
18:00
Units 2/10
Tippet til 8.31

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar