Mark Whitehouse-Antoine Bellier – 6. juni 2022 12:30

Profit
153,5
TBP
107,2%
Hitrate
43,2%
613 Tips
Tennis icon
Challenger Nottingham kvalifikation
Mark Whitehouse-Antoine Bellier
1. Sæt Spiller bryder serv: Mark Whitehouse NEJ
Tippet til 2.00
Units 3/10
Vundet +3,00
Udgivet 6. juni 2022 09:42

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Bellier servede godt i seneste kamp.
  2. Underlaget er hurtigt.
  3. Whitehouse er ikke specielt god i returspillet.

Challenger Nottingham kvalifikation, græs.

Antoine Bellier spillede en stor kamp i egen serv i går imod Strombachs, hvor han vandt 7-6,7-6. Bellier havde bare ét enkelt breakpoint imod sig, og han satte hele 18 esser, og det blev til kun 3 dobbeltfejl. Det skal siges at kampen i går blev flyttet på til en indendørsbane, pga. store mængder regn i Nottingham, men vejrudsigten ser mere lovende ud i dag, og det ser ud til at der i dag skal spilles på græs. Dette gør naturligvis at man ikke kan sammenligne de to baner 100%, men græsbanen skal være hurtigere, så jeg ser det som et plus for spillet at der i dag spilles på græs.

Hvis Bellier fortsætter med at serve som i går, kan jeg ikke forestille mig at Whitehouse får specielt mange breakchancer. Englænderen er nemlig også en spiller som har en stærk serv, og er klart bedst i denne del af spillet.  Han kommer i ganske fin form, og slog både Hoang og Rosenkranz i sidste uge i Surbiton, og i går gjorde han det af med Vavassori i første runde i denne kvalturnering.  Jeg tror dog han får svært ved at pille Belliers serv, med de stats han kom ud med i går, og dette kunne nemt blive en kamp med meget få breaks.

Der er masser af spilmuligheder på kampen, og odds 3,75 for at Bellier ikke bryder i første sæt indeholder også værdi. Jeg har dog fået en ret elendig start på græssæsonen med mine spil, og derfor går jeg med den noget mere sandsynlige udgave, og spiller Whitehouse til ikke at bryde den storservende Bellier i første sæt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Mark Whitehouse – Antoine Bellier Odds


Mark Whitehouse – Antoine Bellier Head 2 Head


Flere Tips

30. juni 2022
Units 2/10
Tippet til 1.97
Units 4/10
Tippet til 1.90
1. juli 2022
Units 2/10
Tippet til 1.76
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar