Marignane/Gignac FC vs Martigues – 15. dec. 19:30

Fodbold icon
National | National
Marignane/Gignac FC vs Martigues
Martigues vinder
Tippet til 2.00
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 11. dec. 10:30

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Oprykkerne fra Marignane har haft en skuffende efterår/vinter. Blot to af 15 kampe er vundet og begge sejre kom mod hold under dem i tabellen.

✅ Martigues er med helt fremme og kæmper for at holde sig til i toppen. Blot tre kampe tabt og mere imponerende har de blot lukket otte mål ind.

✅ Marignane er på randen af konkurs. Den lille oprykker klub er tre måneder bagud med lønnen. Nogen har fået lidt men den kommer som vinden blæser.

Det har ikke været en god oplevelse for Marignane at rykke op. I sommers lød det at klubben ikke var økonomisk klar til det og den påstand blev til virkelig. Spillerne får løn som vinden blæser, hvis de overhoved får løn. Tre medlemmer af bestyrelsen er trådt tilbage og klubben har ikke råd til at have folk ansat til kampene. Det kan være en medvirkende årsag til at blot to af 15 kampe er vundet og at  de frister en tilværelsen under nedrykningsstregen. Situationen er så slem at der d. 12/12 er et møde i FFF’s nationale direktorat for ledelseskontrol om klubbens skæbne. Der er umiddelbart tre scenarier i spil. 1: De får en tidsperiode til at få styr på økonomien. 2: De bliver fratrukket point 3: De bliver tvangsnedrykket. Skulle det sidste ske må tiden vise om det er pr dags dato, fra nytår eller senere. Uanset hvad må det være en usikker og umotiverende periode for spillerne.

Martigues var blot én sejr fra at rykke op sidste sæson og er igen med i toppen denne sæson. Red Star ser ud til at trække fra de øvrige mens Martigues skal holde sig til i forfølger-feltet om den anden oprykningsplads. Det har de gjort indtil videre med blot tre nederlag på deres 15 kampe og kun otte mål lukket ind. Fire af dem endda fordelt over to kampe. Modsat værterne spillede Martigues pokalkamp i midtugen. Her tabte de 1-2 til et lavere rangerende hold og endda i tæt på stærkeste opstilling. Forsvar Morante (fast) måtte lade sig udskifte i første halvleg. Han kan være fraværende her.

Det er svært at være optimistisk på Marignane’s vegne. Både grundet præstationerne på banen og for klubben som helhed. Økonomien er ikke til fodbold på dette niveau og præstationerne er derefter. Martigues har været et tophold i National de sidste par sæsoner og er med i løbet om oprykning til Ligue 2. Skal de gøre sig nogen forhåbninger om det, skal kampe som denne vindes. Ender FFF’s afgørelse med en straf eller fremtidige tvangsnedrykning til Marignane, kan det yderligere forringe deres chancer her. Der er blot 20km mellem de to Marseille klubber, hvilket gør udebaneturen mere tålelig for gæsterne.

Find flere fodboldtips på SpilXperten

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Marignane/Gignac FC – Martigues Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Marignane/Gignac FC – Martigues

Marignane/Gignac FC: Skader og karantæner

Martigues: Skader og karantæner

Marignane/Gignac FC – Martigues Head 2 Head

Flere Tips

16. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Units 1/10
Tippet til 1.57
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Marignane møde med FFF d. 12/12 endte med en udsættelse af sagen til senere på sæsonen. En konkursbegæring var frygtet. De kan derfor spille videre som hidtil.