Marienlyst-FC Sydvest 05 Tønder-3. August 2021 18:00

Marienlyst vs FC Sydvest 05 Tønder
Marienlyst +0.50 (AH)
18:00 3. august 2021
Tippet til 1.75
Units 6/10
Vundet
Udgivet 3. august 2021 00:02
Holdene åbner sæsonen med en pokalkamp, og jeg synes, markedet bedømmer styrkeforholdet mellem de to mandskaber helt skævt. Ganske vist kommer Sydvest fra 2. division, men dette med en relativt klar nedrykning til følge, mens Marienlyst blev nr. 3 og måtte se Silkeborg KFUM/Young Boys FD stjæle den anden oprykningsplads, da man tabte begge opgør til dem, på trods af at man begge gange var det bedste mandskab.

I weekenden mødte Marienlyst endnu engang Young Boys, hvor man tabte 3-1, men eftersigende igen var det bedste mandskab på banen og i store dele spillede hjemmeholdet helt under kunstgræstæppet. Marienlyst har mistet deres store profil i Marc Gangia, som er skiftet til netop Young Boys. Den tekniske stærke offensivspiller er et savn for Marienlyst, der dog stadig praktiserer god fodbold, hvor man gerne vil spille langs græsset.

Marienlyst kommer modsat Sydvest med selvtillid og tro på tingene efter en sæson, hvor man vandt en masse kampe og spillede med om oprykningen. Modsat er det for Sydvest, der rykkede ned i en ellers relativt svag række. Nedrykningen betyder også et farvel til kontraktfodbold, og det giver altid en anden trup, da profilerne som oftest forlader klubber, der ikke længere kan betale en vanlig kontrakt.

Sydvest har da også mistet deres topscorer, Ardit Murati, som sammen med broren er draget til Færøerne for at få et eventyr. Unge Benjamin Zjajo er tilbage i Kolding, og Sydvest har i forvejen en smal trup. Jeg tror bestemt ikke, at niveauforskellen er stor på disse to mandskaber, og jeg ser kampen som helt lige. Hjemmebanefordel og det faktum, at Marienlyst kommer med sejre i bagagen kontra Sydvests nedrykning, tror jeg får stor betydning, og jeg finder stor værdi i hjemmeholdet, hvor jeg spiller både 1X og den rene sejr til 3,40.


Marienlyst – FC Sydvest 05 Tu00f8nder Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar