18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

Manuel Guinard-Tallon Griekspoor – 15. October 2021 11:00

Units 4/10 Vundet
Manuel Guinard vs Tallon Griekspoor
Guinard +1,5 sæt
15. oktober 2021 11:10
Marathonbet
Tippet til 2.22
Udgivet 14. oktober 2021 16:29
Denne gang kigger jeg mod challenger-touren, hvor Napoli for anden uge i træk er vært for en grus turnering. Sidste uges triumfator Tallon Griekspoor møder Manuel Guinard, og jeg tror at franskmanden kan kaste grus i den hollandske maskine.

Griekspoor er for tiden en decideret maskine. Siden d. 29. september har han spillet 12 tenniskampe på challenger-touren, og vundet samtlige opgør. Så ikke nok med at han vandt sidste uges turnering her i Napoli, så vandt han også grus turneringen i Murcia. Generelt har han været et monster på challenger-touren i 2021, når underlaget har været grus. Samlet har han vundet hele fem titler, og er nu på jagt efter hans sjette. Kan han så vinde for anden uge i træk i Napoli? – Tja, hvorfor ikke, men som sagt har jeg faktisk på fornemmelsen at han kan få problemer i dette opgør. Det skyldes dog primært hollænderens voldsomme aktivitet, for i forbindelsen med de her 12 opgør har han spillet 18 timer og 30 minutter. Så det er relativt sandsynligt at han efterhånden kører på de sidste dampe.

Manuel Guinard er som nævnt hollænderens modstander, og på trods af en beskeden placering som nummer 275 i verden, så har franskmanden besejret flere dygtige spillere i 2021, når underlaget har været grus. Blandt andet Carballes Baena, Elias Ymer og Tomas Machac. Men den mest nævneværdige kom faktisk i forrige runde af denne turnering, hvor han nedlagde Federico Coria, der pt. huserer som nummer 67 i verden (6-2, 6-2). En kæmpe skalp for franskmanden, hvor han oddsmæssigt var vurderet næsten identisk som i dette opgør. Det har været i mine overvejelser at spille franskmanden lige på, men Griekspoor har været virkelig godt spillende i hele 2021, så selv en træt udgave af hollænderen kan ende med at besejre Guinard.

Hvis Griekspoor mødte op helt udhvilet til opgøret ville den her pris være berettiget, men hollænderen må simpelthen være både fysisk-og mentalt træt, efter så massive mængder tennis på det seneste. Derfor finder jeg stor værdi i at sende nogle units efter franskmanden. Jeg ender med at spille lidt mindre aggressivt og nøjedes med at spille Guinard +1,5 sæt, hvilket MarathonBet tilbyder flotte odds 2,22 på.

Manuel Guinard – Tallon Griekspoor Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 14. oktober 2021 20:48.

Manuel Guinard – Tallon Griekspoor Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar