18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 53,3
TBP 106,0%
Hitrate 45,3%

Mansfield Town-Oldham Athletic-1. May 2021 15:30

Units 3/10 Vandt
Mansfield Town vs Oldham Athletic
Over 2.5 mål
May 1, 2021 15:30
Udgivet April 29, 2021 12:38
Kamp: Mansfield-Oldham
Tip: Over 2,5 Mål
Odds: 1,91
Bookmaker: Mr Green
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . .

Både Mansfield og Oldham afslutter sæsonen midt i tabellen. Særligt Mansfield havde dog fortjent mere men de har det til fælles at de offensivt har skabt meget. Kampen er uden betydning mellem to gode offensive hold. Det kan ende i en målfest.

Mansfield var blandt oprykningsfavoritterne før sæsonen men de kan i bedste fald nå 14’ende pladsen. Målt på de underliggende stats burde de dog havde været oppe omkring play-off pladserne, og det viser at de trods alt har skabt en delt offensivt. Her burde de reelt havde scoret hele 10 mål mere. Træner Clough blev hentet ind i november 2020 og selvom det i første omgang var en succes med blot to nederlag på 15 kampe har de blot vundet fire siden februar. Til kampen her er midterforsvar Rawson (fast) og central midtbanemand Clarke (fast/anfører) nævneværdige fravær.

Oldham har store ambitioner men kan ikke leve op til dem. Ejerne skifter som følge heraf trænere oftest, og har på to sæsoner haft otte med ansvaret for L2 holdet. Nu er det Curle. Selvom han startede stille er det ikke gået stille for sig sidenhen. I hans 12 kampe er det blevet til et snit på 3,33 mål pr kamp, og det er på trods af to 0-0 kampe. Oldham er da også det hold med klart flest mål pr kamp med hele 3,29 set over hele sæsonen. De har dog ikke fortjent mere end en placering i den nederste halvdel. Til kampen her må de se bort fra første målmand Lawlor (fast), højreback Jombati (fast), midterforsvar Diarra (rotation) samt kantspilleren Grant (rotation)

Hverken Mansfield eller Oldham har noget at spille om men begge har vist gode offensive takter, og særligt for Oldham ringe defensivt. Begge med et par defensive fravær oveni. Det kan ende i en sommer-kamp hvor begge forsøger at scorer mere end den anden uden bekymring for resultatet. Det omvendt opgør endte 2-3. Gode chancer for en gengivelse.


Mansfield Town – Oldham Athletic Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. maj 2021 23:07.

Mansfield Town – Oldham Athletic Head 2 Head


Skriv et svar