Manel Kape vs Su Mudaerji – 24. april 2022 03:00

Manel Kape vinder
Tippet til 1.65
Units 4/10
Push +0,00
Udgivet 18. april 2022 21:33
UFC Fight Night 205. Main card i Las Vegas. Fluevægt.

Kape har potentialet til at blande sig i toppen af divisionen. Det har Mudaerji ikke vist tegn på, selvom han er farlig med sin power og størrelse. Min forventning er, at der er niveauforskel, når det kommer til teknik og atletiske evner. Kape bør være en for stor mundfuld.

Det taler for spillet:

•Kape har konkurreret på højere niveau i sin karriere. Han har evnerne til at blande sig i toppen.
•Kape er en blændende striker, som bør have klare fordele med sin teknik, speed og mobilitet.
•Kape er en uhyggelig finisher. Han besidder stor eksplosivitet og one-punch knockout power.
•Kape har et solidt ground game, hvis det bliver nødvendigt. Dette er en stor forskel på papiret.
•Mudaerji skuffede fælt i sejren mod Adashev, hvor han headhuntede frem for at sætte ting op.
•Mudaerji er blevet submittet i alle fire nederlag, de fleste på noget lavere niveau. Det er et hul.

Det taler imod spillet:

•Mudaerji udvikler sig stadig. Han træner hos en forrygende camp og kan formentlig nå langt.
•Mudaerji er en glimrende striker, som besidder solid teknik og enorm power i begge hænder.
•Mudaerji er kolossal for vægten. Hans længde kan godt blive et problem, hvis han bruger den.
•Kape havde svært ved at tilpasse sig, da han ankom til UFC, om end han har set godt ud siden.
•Kape er aldrig blevet fanget stående, men han må ikke begynde at udveksle slag i denne kamp.
•Kape kan til tider have et lavt output, som koster hos dommerne. Dette skal han vænne sig fra.

Odds

Kape er favorit overalt på markedet. Bet365 og Comeon giver 1,57 på en angolansk sejr, Marathonbet giver 1,59, Cashpoint giver 1,60, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,61, Betfair Sportsbook giver 1,62, Nordicbet giver 1,64, mens Bwin giver 1,65. Oddset på Kape er faldende hos flere udenlandske bookmakere, hvorfor jeg allerede slår til nu. Min chancevurdering ligger omkring 65-35, hvilket giver en betvalue på 107,25 % på favoritten.

Manel Kape

Angola
28 år (14. november 1993)
17-6, 11 KO, 5 sub
Southpaw
Højde: 165 cm.
Rækkevidde: 173 cm.
Vægt: 57 kg.

Manel ”Starboy” Kape er tidligere mester på bantamvægt hos Rizin. Han har bl.a. besejret Antoine Gallinaro, Erson Yamamoto, Ian McCall, Yusaku Nakamura, Seiichiro Ito, Takeya Mizugaki, Kai Asakura, Ode Osbourne og Zhalgas Zhumagulov, mens han bl.a. har tabt til samme Asakura samt Kyoji Horiguchi, Ulka Sasaki, Alexandre Pantoja og Matheus Nicolau.

Su Mudaerji

Kina
26 år (20. januar 1996)
16-4, 13 KO, 1 sub
Southpaw
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 183 cm.
Vægt: 57 kg.

Su ”The Tibetan Eagle” Mudaerji har bl.a. besejret Jomar Manlagit, Bidzina Gavasheshvili, Andre Soukhamthath, Malcolm Gordon og Zarrukh Adashev, mens han bl.a. har tabt til Abdulla Aliev, Hao Bin Ma og Louis Smolka.

Manel Kape – Su Mudaerji Odds


Manel Kape – Su Mudaerji Head 2 Head


Flere Tips

14. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.86

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

 1. Jeg har ikke rigtigt fundet mig til rette med Lubin-nederlaget i forrige uge. Det forstår jeg stadig ikke. Han havde vist mig så meget over flere år, inden det hele faldt fra hinanden. Jeg er også lidt ved siden af mig selv efter den seneste uge. Butaev boksede præcist, som han ikke skulle, men Stanionis gjorde det samtidig langt bedre end nogensinde før. Han må have haft en dårlig dag på kontoret, så svært som han havde det med en slidt Dulorme. Den kamp lagde jeg for meget i.

  Baeza var ærgerlig at se. Han tradede shots efter to nederlag og blev igen fanget – denne gang mod en modstander uden en Wikipedia-side. Han var borderline top 15 oven på sit 2020, men det er gået helt op i limningen. Jeg håber ikke, at UFC vil skille sig af med ham, for han har potentiale, hvis han “blot” begynder at kæmpe klogt.

  Jeg vil selvfølgelig gerne op på hesten igen, men dagens to spil er ikke bare desperation. Jeg har haft dem i kikkerten i nogle uger, men er ude tidligere, for at sikre mig, at de ikke bliver spillet for meget ned før sent på ugen, hvor jeg normalt har bedre tid til mine tips. Det er selvfølgelig nemt at sige, men dette har jeg prøvet for mange gange – det har bidraget til min inaktivitet de seneste måneder (udover en for travl hverdag), hvilket aldrig har været målet.

  Det er åbenbart en regel, at et godt streak stopper, når jeg forsøger at give den en skalle med skrivningen. Det er enormt frustrerende, men jeg har dog også prøvet dette mange gange før, så det er bare at holde hovedet højt og klø på. Det er min plan de kommende måneder, hvor der bugner med events, mens der samtidig bør være mere tid i hverdagen.

  Jeg skal simpelthen blive bedre til at skrive, som jeg selv spiller. Det er ikke nemt, men jeg ved, at jeg har en tendens til at fedtspille med mine tips i en dårlig stime, fordi jeg ikke tør gøre hullet større. Hvis jeg selv har en del spil over en weekend, men tiden kun tillader en håndfuld tips, så er jeg ikke god nok til at vælge de rigtige. Det er ikke altid lige sjovt, men jeg ser ikke nogen anden løsning end at få mere ud, så det kommer til at se mere ud som mit personlige regnskab.

  Personligt går det rigtig fint, så jeg er ikke bange for sigtekornet. Mit minus herinde gør mig dog gråhåret, så det er bare at smøge ærmerne op – både så gode spil ikke ryger tidligt på ugen og så outputtet samtidig er højere.

 2. Desværre lyder det som om, at Kape har trukket sig fra denne kamp, så vores spil bliver voidet. Det var ellers en af de kampe, som jeg så mest frem til hele weekenden. Samtidig var oddset på Kape faldet en del overalt. Bwin gav blot 1.50. Man kunne dog stadig få ham til 1.57 hos Bet365. Dette er endnu en af de største grunde til, at jeg venter til senere på ugen med at skrive tips. ?

  https://www.mmafighting.com/2022/4/21/23035966/manel-kape-out-of-ufc-vegas-52-matchup-with-su-mudaerji

Skriv et svar