Manchester United vs Southampton – 12. februar 2022 13:30

Premier League
Manchester United vs Southampton
Begge hold scorer
13:30 12. februar 2022
Tippet til 1.83
Units 3/10
Vundet +2,49
Udgivet 11. februar 2022 13:59
Den tidlige lørdagskamp fra Premier League står mellem et presset Manchester United-mandskab og Southampton, som kommer fra en storslået indsats mod Tottenham. Som regel er der fuld smæk på målscoringen, når de to hold krydser klinger, og det bør der også være mulighed for denne gang, for United ser shaky ud organisatorisk og gæsterne har fine evner i presspillet.

Manchester United har haft en tung uge med pokalexit til Middlesbrough og 1-1 mod Burnley i tirsdags. I begge opgør har United haft et hav af chancer, men har manglet den fornødne skarphed til at hive sejre i land. Hjemmeholdet er nu nede på 6.pladsen i Premier League, så der skal en sejr på bordet her for igen at bringe sig op på Champions League-billetter, som må være minimumsmålsætningen i denne sæson. United har masser af offensiv styrke, og kommer næsten også altid på måltavlen, kun i én ud af de seneste femten kampe har De Røde Djævle ikke scoret. Til gengæld er der noget sårbart over Rangnicks mandskab, for tiden virker det til at de fleste hold har en chance for point mod United, og i hvert fald en chance for at komme på måltavlen.

Southampton viser god form for tiden med blot et enkelt nederlag i de seneste ni kampe på tværs af turneringer, og onsdag aften lagde de en formidabel præstation for dagen i udekampen mod Tottenham, som de vandt 3-2. Gæsterne elsker et højt og aggressivt pres, som vi også så det senest, så der er god grund til at tro, at de kan presse et selvtillidsramt hjemmehold her. Gæsterne er kommet på måltavlen i elleve af de seneste tolv kampe, ligesom begge hold er kommet på tavlen i elleve af de seneste tolv.

Seks af de seneste syv indbyrdes opgør mellem Manchester United og Southampton har set begge hold komme på tavlen. Hvis Southampton leverer en bare halv så god præstation som i onsdags mod Tottenham, så er der virkelig mulighed for at presse United her. Værterne skal ud og jagte sejren, og Southampton praktiserer et højt pres, så der bliver ikke lurepasset lørdag på Old Trafford.

Manchester United – Southampton Odds


Manchester United – Southampton Head 2 Head


Flere Tips

28. august 2022
15:00
Units 3/10
Tippet til 2.00
19. august 2022
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21. august 2022
Units 2/10
Tippet til 6.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar