Manchester United vs FC København – 24. okt. 21:00

Fodbold icon
Champions League Grp. A | Champions League
Manchester United vs FC København
Manchester United AH-4 hjørnespark
Tippet til 1.92
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 23. okt. 18:25

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Det kører ikke rigtigt for Man Utd denne sæson men forventninger og selvforståelsen er til at de skal vinde kampe som denne overbevisende.

✅ Neestrup har været klart omkring at Fck skal spille sit eget spil i Champions League. Det har hjulpet dem til at drille Galatasaray og Bayern. I begge kampe tabte de hjørnesparks linje med otte og seks mål.

✅ Man Utd snitter 6,8 hjørnespark pr kamp i Premier League. Det næst højeste. Det kan hænge sammen med at de oftest skal bruge alle 90min til at sikre sig sejren eller indhente modstanderne. Et ligende scenarie kan ske her.

Manchester United har været mindre overbevisende denne sæson. De skal kæmpe hårdt for deres sejre og de har endnu til gode at bygge en stime af dem sammen. Mand for mand er de stadig et stærkt hold og bedre end de fleste i både ligaen og Champions League. Ihvertfald gode nok til at ligge et pres på deres modstandere som har været en medvirkende årsag til at de har fået næst flest hjørnespark i Premier League og haft tredje flest afslutninger. Blot én gang denne sæson har Man Utd vundet med 2+ mål, mod Palace i liga cuppen. De tætte kampe, og mod ringere modstandere, har resulteret i at de oftest får pænt med hjørnespark. Hjemme har de indtil videre fået 8-11-8-9-10-7 mod hold som Brighton, Galatasaray, Brentford, Wolves osv. Hold der må regnes som en tand bedre end Fck.

Fck har flot vundet ét point indtil videre. De var en smule heldige i Tyrkiet og kunne have tabt større til Bayern men fælles nævneren er at de tør spille deres eget spil og ikke bliver benovet over modstanderne. Der er god grund til at forvente de ville forsøge det samme mod Man Utd. Fælles for de to andre kampe er at Fck klart tabte hjørnesparks linjerne med henholdsvis otte og seks mål. Skulle det ske at det lykkes dem at holde Man Utd hen og kampen lige i en længere periode kan det meget vel betyde at Fck må finde sig i at afgive en masse hjørnespark. Ikke en standard situation der burde bekymre dem.

Market forvente en forholdsvis sikker Man Utd sejr. Om det sker må tiden vise men United har været mindre imponerende denne sæson og haft det svært mod hold ringere eller omkring Fck’s niveau. Skulle det lykkes Fck at holde stand, eller endda kommer foran, er United yderligere presset frem og det kan resulterer i en masse indlæg, afslutninger og hjørnesparks-givende situationer til værterne. Gode chancer for at United igen får mange hjørnespark og at Fck igen må se sig komfortabelt slået på den konto.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Manchester United – FC København Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Manchester United – FC København

Manchester United: Skader og karantæner

FC København: Skader og karantæner

Manchester United – FC København Head 2 Head

Flere Tips

14. apr.
14:00
Units 1/10
Tippet til 2.11
Units 5/10
Tippet til 2.17
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar