Manchester United vs Brentford – 2. maj 2022 21:00

Premier League | Premier League
Begge hold scorer: ja
Tippet til 1.69
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 2. maj. 09:09
Manchester United er hægtet af i kampen om top fire, hvor de to Nordlondon-klubber Arsenal og Tottenham ser ud til at skulle duellere om det. For Manchester United handler det derimod om at sikre sig sjettepladsen, som giver adgang til Europa League. De sidste par uger har virkelig ikke været positive for Manchester United, som blot har vundet én af de sidste fem kampe – og det var mod bundproppen fra Norwich. Trods de dårlige resultater så har Ronaldo alligevel formået at score i de seneste to kampe, så det er nok også ham, som Manchester United skal sætte der lid til i aften. Defensiven ser bestemt ikke skarp ud, så der er brug for at offensiven leverer.

Brentford har nået de magiske 40 point, som ofte bliver italesat som målet for oplevelse. Det ser dog også godt ud for danskerklubben, som aktuelt ligger på en 14. plads og med en sejr faktisk kan kravle ind i den bedste halvdel. Det er ikke gået mange danskeres næse forbi, at Christian Eriksen har haft en utrolig indflydelse på oprykkernes flotte forårssæson. Brentford har endnu ikke tabt i en kamp, hvor Christian Eriksen er stået på banen, og har ovenikøbet bidraget med ét mål og to assist – imponerende!

I de første opgør mellem de to klubber endte det med 1-3 til Manchester United i en kamp, hvor oddsene nogenlunde lå på samme niveau som nu. Manchester United er pisket til sejr, mens Brentford kan spille frit, hvilket bør passe danskerklubben ganske glimrende. Med Manchester Uniteds forsvarsspil, eller mangel på samme, på det seneste, så bør der være gode muligheder for Toney, Mbeumo og Eriksen, som dog også skal sørger for, at defensiven holder et vågent øje med Ronaldo, som ser skarp ud for tiden.

Manchester United – Brentford Odds


Manchester United – Brentford Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar