18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Manchester United-Liverpool – 24. Oktober 2021 17:30

Units 3/10
Manchester United vs Liverpool
Over 2,5 mål
24. oktober 2021 17:30
Marathonbet
Tippet til 1.71
Udgivet 11. oktober 2021 11:35
Kæmpe kamp i Premier League mellem de to evigt rivaliserende klubber; Manchester United – Liverpool. Et opgør, der over årene har budt på flere betændte kampe, og som nok også fik kastet lidt ekstra brænde på bålet, da Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær begyndte at kalde hinanden ud i den engelske presse.

Dette spiltip bliver skrevet et godt stykke forud for kampen. For Manchester United, der har de i mellemtiden en kamp mod Leicester og Atalanta, mens Liverpool har kampe mod Watford og Atl. Madrid.

Det har været ekstremt op og ned for Manchester United denne sæson. De har spillet fantastiske kampe mod Leeds og Newcastle, men der har også være en del hovedpiner. Ole Gunnar Solskjær, har til denne sæson fået tre nye profiler ind på holdet, og det tager tid at finde synergien.

Liverpool har på den anden side startet sæsonen ganske fornemt, hvor de efter syv runder i Premier League ligger 2’er med 15 point. Virgil van Dijk er tilbage og danner makkerpar med Joel Matip, mens resten af truppen også er mere eller mindre skadesfri.

Trupnyhederne anno 11/10

Manchester United:

– Marcus Rashford (Bliver formentlig klar)
– Harry Maguire (Bliver formentlig klar)
– Raphael Varane (Tvivlsom)

Liverpool:

– Thiago (Bliver formentlig klar)
– Trent-Alexander Arnold (Bliver formentlig klar)
– Curtis Jones (Tvivlsom
– Diogo Jota (Bliver formentlig klar)
– Harvey Elliot (Skadet)

Der er gået et sus igennem Manchester United fansene, der måtte se Raphael Varane gå ud for Frankrig i deres Nations League kamp. For nu er hans status ukendt, og hvor lang tid han er på sidelinjen kan der kun spekuleres i.

Det kan dog gå hen og blive et kæmpe slag for United, som egentlig havde fået noget af den fart i bagkæden, som de har manglet, når de har mødt Liverpools hurtige offensiv. Det kommer oven i en Manchester United defensiv, der også har været uden Harry Maguire og ikke har holdt målet rent i deres sidste syv kampe (før kampen mod Leicester).

Liverpools form ser på papiret fremragende ud, men det kan mest af alt tildeles offensiven. Der er blevet scoret 28 mål i sæsonens første 10 kampe, men der er også blevet lukket 11 mål ind. Her har vi set kampe som 3-3 mod Brentford og 3-2 mod AC Milan. Selvom Virgil van Dijk har været vigtig at få tilbage, er hollænderen desværre ikke vendt tilbage på samme niveau, som vi så ham forud for hans skade.

Over 2,5 linjen har i de sidste tre kampe stået i odds; 1,53, 1,72 og 1,61. Denne gang er prisen rykket op i odds 1,71. Der forventes generelt underholdende opgør når Manchester United og Liverpool møder hinanden, og det er nok mest af alt fordi, at ingen af de to trænere har for vane at tage det defensive udgangspunkt forud for denne kamp.

Hvis og såfremt Raphael Varane ikke bliver klar til opgøret her, så er det meget svært at se, at overen skulle blive i samme leje som nu. Både Liverpool og United virker her forud for denne kamp, til at være i bedst offensiv form og ingen af de to mandskaber, har været synderligt overbevisende defensivt i denne sæson. Det nye offensive aspekt i Cristiano Ronaldo skal også tildele United en større procentdel chance for at komme på tavlen.

Manchester United – Liverpool Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester United
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 18. oktober 2021 15:38.

Manchester United – Liverpool Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar