Manchester City vs Sheffield U. – 30. dec. 16:00

Fodbold icon
Premier League | Premier League
Manchester City vs Sheffield U.
Manchester City -2.50 (AH)
Tippet til 1.79
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 30. dec. 00:06

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ City har vist klasse uden de skadede profiler.

✅ Sheffield United med væsentlige fravær.

✅ Sheffield United indkasserer grotesk mange mål og målscore kan blive vigtig for City.

Det er i den grad top mod bund, når bundholdet gæster de forsvarende mestre. Det lugter da også af en seriøs afklapsning, og jeg havde faktisk regnet med en kvart linje højere på denne prise. City har ganske vist stadig væsentlige fravær i Håland, Doku og De Bruyne, hvor sidstnævnte dog ikke er nyt. John Stones er tilføjet, og det er vigtige fravær, men man må i den grad sige, at City har formået at præstere uden med 3-0 og 4-0 sejr til klub VM og senest en 3-1 sejr ude over Everton, hvor man vendte pausestillingen på 1-0.

Det var bestemt heller ikke ufortjent, for City buldrede afsted offensivt og skabte med 23 afslutninger en xG på over 4, hvilket er voldsomme tal på udebane i Premier League. På en eller anden måde har der været en anden frigjorthed over Citys spil uden Håland, og man må ikke glemme, at City har masser af kvalitet uden ham med Alvarez, Foden, Silva, Grealish osv.

Sheffield United har indkasseret groteske 47 mål i 19 kampe, og de kommer under voldsom belejring, hvor jeg har meget svært ved at se, hvordan de skal undgå at indkassere 3-4 mål. Udfordringen bliver, at Citys boldfasthed gør det svært for dem at komme til chancer, og man må ikke glemme, at målscoren i mesterskabskampen kan blive vigtig, hvorfor denne kamp kan være ideel for City at angribe i. I et tæt program kan det også godt være en kamp som denne, man vælger at sælge, hvis man er Sheffield United og kæmper for at bevare livet i Premier League.

Sheffield United har også væsentlige fravær, da Ahmedhodcic – som tidligere har gjort sig i Hobro – er ude med karantæne, og han er en af tre stoppere, mens Hamer på den centrale midtbane også er i karantæne, hvilket også er en klar svækkelse, da han fylder meget. John Egan er ude med en skade, mens McAtee er spærret, da han er lejet ud fra netop City.

City har en god match up, fordi de kan præstere i et tempo, som Sheffield slet ikke kan begå sig i, og fordi Sheffield ikke er specielt dygtige til at stå lavt i blokken. I det omvendte opgør vandt City ganske vist kun 2-1 på udebane, men man havde bolden i hele 79% af tiden og skabte 26 afslutninger og en xG på hele 3,67. Sheffield er løbet ind i nogle øretæver undervejs med bl.a. 8-0 til Newcastle, 5-0 ude til Arsenal og Burnley og i de seneste 2-0 nederlag til Chelsea og Liverpool blev man spillet ud af brættet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Manchester City – Sheffield U. Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Manchester City – Sheffield U.

Manchester City: Skader og karantæner

Sheffield U.: Skader og karantæner

Manchester City – Sheffield U. Head 2 Head

Flere Tips

14. apr.
Units 4/10
Tippet til 2.75
Units 5/10
Tippet til 1.75
10:55
Units 2/10
Tippet til 5.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar