Manchester City vs Real Madrid – 26. april 2022 21:00

Champions League Slutspil | Champions League
Under 2.5 mål
Tippet til 2.28
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 26. april 2022 08:45
Besøg Nordicbet

*Reklamelink

Manchester City tager i aften imod Real Madrid i den første af to Champions League-semifinaler mellem de to. Vi er efterhånden nået så langt i turneringen, at der formentlig kommer til at gå mere og mere taktik i den for de tilbageværende mandskaber her i de sidste kampe, og det hører da også til sjældenhederne med deciderede semifinale-målfester i Champions League.

Man kan ikke underkende hverken Citys eller Reals offensive kunnen. De to mandskaber vælter sig i offensive profiler, men der står samtidig også to verdensklassetrænere på sidelinjen i Guardiola og Ancelotti, som ikke bare lader deres spillere angribe med hovedet under armen her i første opgør. Hjemmeholdet fra Manchester er et af verdens absolut stærkeste mandskaber med bolden. De kan køre den rundt i uendeligheder og kan ofte kontrollere løjerne ligemeget hvem de møder. Madrillenerne har imponeret offensivt i denne sæson, men viste også mod PSG, at de evner at stå distancen i rollen som underdog, og i en mindre boldbesiddende rolle.

Manchester City har endnu ikke lukket mål ind i deres fire knockoutkampe, og selvom de står overfor den hidtil sværeste opgave her, så kunne man forestille sig at Real Madrid kunne leve med et snævert nederlag her på en svær udebane, ligesom tilfældet var i ottendedelsfinalen mod PSG. En taktisk og lavtscorende affære lyder realistisk, og noget som begge hold kan leve med.

Manchester City – Real Madrid Odds


Manchester City – Real Madrid Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
Units 5/10
Tippet til 1.69
Units 3/10
Tippet til 1.90
5. oktober 2022
21:00
Units 3/10
Tippet til 1.79
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar