Manchester City vs Luton – 13. apr.

Fodbold Premier League
Manchester City
Luton
13. apr.
17:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

13. apr.
17:00
Man City vinder + u4,5 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Man City vinder + u4,5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Manchester City spiller i Champions League mod Real Madrid to af sæsonens vigtigste opgør, blot fire dage før og fire dage efter denne kamp.
  • Luton er hårdt skadesplaget og har ikke haft meget at byde ind med mod ligaens tophold.
  • Luton spiller ikke så åbne og offensive kampe, som tidligere på sæsonen

| Sidst opdateret:


Analyse

Manchester City skal vinde kampen for at hænge på i toppen af Premier League. Kampen ligger dog klemt inde mellem to af sæsonens vigtigste kampe mod Real Madrid, som man møder i Champions Leagues kvartfinale. City har haft store problemer defensivt gennem det meste af sæsonen, og vi har ikke set dem køre resultaterne hjem på samme sikrer måde, som vi har set det i de forgangne sæsoner. Derfor får vi også en utrolig høj mållinje for opgøret, på hele 3,75, hvilket jeg også synes er for højt. City er et rutineret mandskab der har skulle håndtere midtugekampe i en årrække, og i mange tilfælde har de været gode til at distribuere deres kræfter, således at der i den lettere kamp ikke bruges mere end højst nødvendigt.

Det tror jeg også vi kommer til at se her. Særligt fordi Luton ikke virker som et mandskab der kan bide skeer med topholdene, specielt ikke, når de har en af Europas længste skadelister. Det er selvfølgelig også en ulempe for spillet, at en del af deres defensive profiler er ude, men som jeg ser det, har det også medført at holdet har spillet noget mere henholdende i de seneste kampe. Samtidig vandt Luton seneste en yderst vigtig sejr over Bournemouth på 2-1, men Manchester City er en helt anden kaliber og jeg forventer et kampbillede meget lig det man har set for hhv. tre og fire runder siden, hvor man spillede udekampe mod Tottenham og Arsenal og stod meget langt tilbage på banen, uden at være i stand til at skabe de store målchancer.

Luton har tidligere på sæsonen været et hold med åbne og målrige opgør. Det er Manchester City i nogen grad stadig, og de vil også være i stand til at dække denne mållinje alene, hvis spillet, energien og lysten er der for dem på dagen. Det har jeg bare svært ved at forestille mig skulle ske i denne kamp. Jeg tror ikke Luton har kvaliteten og jeg tror ikke City har tænkt sig at ofre unødige kræfter. Det er en smule spekulerende, men jeg kan ikke se bort fra så høj en mållinje, når kampen er klemt inde mellem to så sæsondefinerende kampe.

CV: 60-40%. Værdi til 1,67.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil
26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Orlando City vs Columbus Crew Major League Soccer

Skriv første kommentar

Skriv et svar