Manchester City vs Luton – 13. apr.

Fodbold Premier League
Manchester City
Luton
13. apr.
17:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

13. apr.
17:00
Luton flest kort
Tabt -3,00

Units

3/10
Luton flest kort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Hverken Luton eller City får særligt mange kort. Luton har dog modtaget ti flere end City.
  • På trods af et relativt lavt antal kort, har Luton begået ottende flest frispark med 11,4 pr kamp. Mod top 4 stiger den dog til 12,7.
  • Man City kan have et øje på næst-kommende kamp og spare lidt på krafterne. Forøger Luton’s chancer for at holde kampen tæt og dermed mere at kæmpe om i længere tid.

| Sidst opdateret:


Analyse

Manchester City er stærke på bolden og dikterer oftest spillet. Det er en medvirkende årsag til at de sjældent begår mange frispark (færrest i Premier League) og dermed sjældent for mange kort. Som følge heraf har kun Arsenal modtaget færre kort end dem denne sæson. Når man snitter omkring 65% i boldbesidelse og modstanderne jagter bolden, er det oftest dem som bliver nød til at begå frispark eller komme i kort-givende situationer.

Luton har heller ikke modtaget mange kort. De spiller ellers relativt frisk til og er med ottende flest frispark et af de mere hård hold. Mere relevant er at når de møder top klubberne stiger det antal og i kampene mod Tottenham x2, Arsenal x2, Liverpool x2 og det omvendt opgør mod City steg deres snit fra 11,4 til 12,7. I fire af de syv kampe fik Luton flest kort. Deriblandt hjemme mod City.

Begge har brug for tre point i hver sin ende af tabellen. City har dog en stor kamp efterfølgende, og det kan tænkes et par stamspillere starter ude. De har dog masser af kvalitet på bænken. Luton fortsat uden flere stamspillere men det ændre ikke præmissen for deres vedkommende.

Dommer Brooks med et relativt højt kort snit denne sæson og fire røde kort vist. Han har tre gange dømt City denne sæson med fire kort til følge og det samme antal har han vist Luton i de to kampe han har dømt dem. Gode chancer for at han viser Luton flere kort end City.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar