Manchester City vs Inter – 10. jun. 21:00

Fodbold icon
Champions League Slutspil | Champions League
Manchester City vs Inter
Manchester City -1,0 (AH)
Tippet til 1.80
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 7. jun. 11:10

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Manchester City er uden tvivl verdens bedste hold lige nu, og har ingen svaghedstegn vist op til kampen.

✅ Inter har haft en meget overkommelig vej til finalen, og har ikke mødt et hold af Manchester Citys kaliber – eller i nærheden af.

✅ Manchester City fik sikret sig mesterskabet nogle runder i forvejen, og har derfor kunne spare på deres spillere op til.

For lige over 18 år siden mødtes et engelsk hold med et italiensk hold også i Champions League finalen i İstanbul på Atatürk Olimpiyat. Dengang blev det til et legendarisk comeback af Liverpool, der var nede 0-3 til AC Milan, men endte med at vinde i straffespark. Denne gang bliver det formentlig ikke til noget comeback af et engelsk hold, da jeg regner med Manchester City kører den hjem fra bunden. 

Guardiola-syndromet

Vi skal naturligvis vende Guardiola syndromet, som går ud på at ændre på ting, der har virket hele sæsonen i de største finaler. I 2020/2021 finalen mod Chelsea valgte han at starte med Fernandinho ude, og spille uden en decideret 6’er. I 2019 gjorde han det samme i returopgøret mod Tottenham, hvor man endte med at lukke tre mål ind, og i 17/18 i kvartfinalen mod Liverpool bænkede han sæsonens bedste spiller i Raheem Sterling. 

Så spørgsmålet er, om Guardiola har lært af sine fejl, eller om han vil forsøge at vise endnu engang, at han er mere genial end gal med et mislykket outcome. 

Inters nemme vej

Inter skal have kæmpe ros for at stå i Champions League finalen, men deres vej har langt fra været den sværeste. I gruppespillet havde de Bayern og FC Barcelona, men her skal det også nævnes, at Barcelona var decideret ringe i gruppespillet. På trods af det var det kun 3-3 kampen mod spanierne, der gjorde at Barcelona ikke gik videre foran Inter. En kamp som endte 3,48 – 1,91 i xG og hvor Inter var decideret heldige. Mod Bayern tabte de samlet 4-0 og i xG samlet 1,61 – 4,39. Efterfølgende trak de FC Porto, hvor Inter samlet vinder 1-0 og også taber xG kampen over to opgør. Kvartfinalen bød på endnu et portugisisk mandskab (Benfica), der samlet endte 5-3 til Inter. Semifinalen var mod rivalerne fra Milan, der kom ind til kampen i ringe form og til første opgør uden bedste spiller Rafael Leao. 

Manchester City har ingen svaghedstegn vist

Bayern München, Real Madrid og RB Leipzig blev alle ekspederet ud på overbevisende manerer. Der var slet ikke tvivl om, hvilket hold der var bedst over to opgør, og der bør ikke være grund til nerver fra Manchester City. Hvis de går ud og spiller deres niveau, så bliver det en sejr til Manchester City i Tyrkiet. 

Manchester City mere frisk?

Inter har kæmpet for top-4 helt til det sidste, da der ingen sikkerhed var omkring sagen med Juventus. Derfor har de i deres sidste kampe af sæson skulle stille i stærkeste. Manchester City fik en hjælpende hånd af Arsenal, og kunne derfor stille med reserverne både mod Brentford og Chelsea. Det betyder også, at Manchester City kommer med nul skader eller skavanker til opgøret, da Kyle Walker selv nu har meldt sig helt klar til kampen. I den modsatte lejr kæmper Henrikh Mkhitaryan, Milan Skriniar, Joaquin Correa og Danilo D’Ambrosio alle for at blive klar. 

Finale-faktoren har sendt pengene Inters vej

Jeg har generelt svært ved at se, at hvis dette havde været en Champions League gruppekamp på neutral grund, at Manchester City ikke ville stå i omkring 1,35-1,40 for sejren. Pinnacle åbnede i 1,56 for -1,0 i linjen, men er nu blevet skubbet op i 1,76. 

At der er en finale skal naturligvis spille en faktorer, da der kan være nerver, men det er også værd at bemærke, at Manchester City ikke er noget super ungt hold, og rent aldersmæssigt står Erling Haaland som den mest urutinerede på holdet. 

For at komme bare tæt på en lige så stor favorit i en Champions League finale, skal vi helt tilbage til 2014/2015, hvor Barcelona mødte Juventus i finalen og stod i odds 1,60. Den kamp blev vundet med 3-1 af Barcelona. 

Kvalitetesforskellen er stor på disse to mandskaber, og det tror jeg også kommer til udtryk i opgøret.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om Champions League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Manchester City – Inter Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Manchester City – Inter

Manchester City: Skader og karantæner

Inter: Skader og karantæner

Manchester City – Inter Head 2 Head

Flere Tips

21. apr.
Units 2/10
Tippet til 1.90
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.08
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar