Manchester City vs Fluminense – 22. dec. 19:00

Profit
1.018,1
TBP
106,7%
Hitrate
47,1%
3280 Tips
Fodbold icon
VM for klubhold | VM for klubhold
Manchester City vs Fluminense
Under 3 (AH)
Tippet til 1.78
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 22. dec. 01:10

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Manchester City spiller igen uden Håland og de øvrige stjerner.

✅ Fluminense vil helt sikkert gribe det an med et defensivt udtryk.

✅ Med mange kampe i et tæt program kan tempoet blive lavere end vanligt.

Det er altid lidt ekstra nervøst og låst, når vi snakker finaler med trofæer på spil. Især fordi City har få af disse internationale trofæer, mens det for Fluminense er en meget stor kamp. Det europæiske hold plejer at vinde denne titel, men når det en sjældent gang er anderledes, så er det gerne brasilianere, der stikker afsted med pokalen.

Manchester City slog i semifinalen japanske Urawa med 3-0, mens Fluminense vandt 2-0 over Al Ahly. Altså to clean sheets og særligt for City var det en form sag, da japanerne på ingen måde truede målet. City skulle dog helt hen til kort før pausen, inden de bragte sig foran, og jeg tror godt, de kan komme til at slide med den offensive del endnu engang, da man helt sikkert vil møde en brasiliansk modstander, der stiller sig lavt i forsøget på at forsvare 0-0 så længe muligt.

City er igen uden Håland, Doku og De Bruyne, som svækker holdet markant offensivt. Håland er en scoringsmaskine, men Doku er også enormt vigtig overfor lavtstående modstandere, hvor man har brug for fart og 1v1-udfordringer til at bryde en defensiv op.

I det brasilianske liga var Fluminense blandt de mere scoringsflittige hold – og indkasserede også en del. Til gengæld var det anderledes i Copa Libertadores, og der er stor forskel på, hvordan du spiller den hjemlige liga, og hvordan du spiller cup-turneringer alá en finale som denne. Kun 4 ud af 13 kampe i sidste sæsons Copa Libertadores gik over denne linje og hele 8 gange var de under linjen. City er ganske vist en helt andet kvalitetsmandskab, men det betyder også en mere lukket kamp med en strammere defensiv, og med Citys fravær, så kan Fluminense netop få held med at holde dem fra fadet. Med Marcelo, Ganso og flere øvrige store navne, så er der også en vis erfaring i holdet.

Samtidig er City ude i et enormt tæt juleprogram, og jeg tror meget gerne, man vil undgå, at denne kamp bliver i et opkørt tempo, da man dels vil kontrollere kampen hjem med en føring, dels vil spare kræfter til den vigtige topkamp i Premier League. Jeg ser mange scenarier, hvor det kan gå i stå. Fører City f.eks. 2-0, så vil de kontrollere hjem med bold, står det 1-1, så vil man måske ikke satse unødigt inden ekstra tiden. Og så har vi garderingen ved indsatsen retur ved 3 mål.

Få flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Manchester City – Fluminense Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Manchester City – Fluminense

Manchester City: Skader og karantæner

Fluminense: Skader og karantæner

Manchester City – Fluminense Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar