Manchester City vs Chelsea – 17. feb. 18:30

Fodbold Premier League
Manchester City
Chelsea
17. feb.
18:30
MJN1999-avatar MJN1999

Udgivet

Udgivet

17. feb.
18:30
Under 3,5 mål
Tippet til 1.72*
Vundet +2,16

Units

3/10
Under 3,5 mål 1.72*

Tip-boosters

  • City lukker få mål ind på hjemmebane og spiller yderst kontrollerende
  • Chelsea er i krise og kan ikke ‘tåle’ et stort nederlag
  • Holdenes seneste målrige opgør presser mållinjen op

| Sidst opdateret:

Analyse

City har kun lukket 10 mål ind hjemme på Etihad. Det er sammen med Liverpool det laveste antal. Fem af disse kom desuden tilbage i december mod Tottenham og Crystal Palace, i en periode hvor holdet spillede noget mere målrige kampe. Det er for mig tydeligt at Guardiola herefter har forsøgt at stabilisere og spille noget mere kontrollerede kampe. Sidenhen har man også blot lukket et enkelt mål ind i de seneste fire hjemmekampe i Premier league og FA-Cuppen. Selvom det har været mod noget mindre modstandere end Chelsea, så er man efterhånden også bare nødt til at behandle Chelsea som det midterhold de er, og jeg har svært ved at se dem være meget i boldbesiddelse på Citys banehalvdel i løbet af opgøret.

Selvom Chelsea senest endelig leverede en god præstation og fik en sejr ude mod Aston Villa i FA-cuppen, så er jeg langt fra overbevist om at det kan vende deres sæson. Det var en lige kamp, som også sagtens kunne være gået Villas vej. Men det er selvfølgelig en bekymring, at Chelsea kan have fået troen på egne evner tilbage.

Pochettino hænger fortsat i en tynd tråd og holdets moral virker stadig skrøbelig. Derfor vil en afklapsning på Etihad også være et hårdt stød, og noget jeg tror de vil gå langt for at undgå. Jeg tror derfor også de kommer ud meget afventede og har også svært ved at se dem ændre spillestil ved en eventuel et-måls føring til City før senere i opgøret.

Selvom City har evnerne til at spille en yderst offensiv fodbold, så har de i de seneste kampe været meget kontrollerende og sikre i deres boldbesiddelse og nærmest kørt modstanderne trætte ind i 2. Halvleg. Jeg har også over en længere periode set en tendens hos City, når de spiller mod de, på papiret, større modstandere, hvor holdet i en endnu højere grad spiller en forsigtig og kontrollerende omgang fodbold, hvor de har lange perioder i kampene, hvor de udelukkende spiller for at holde bolden på egne fødder.

Samtidig har City også et tæt program med en Champions league kamp i København i midtugen forud for kampen, og en kamp mod Brentford tre dage efter kampen mod Chelsea. Så ved en eventuel 2- eller 3-0 føring vil de formentlig forsøge at køre kampen stille og roligt hjem, som vi har set dem gøre så mange gange før.

Begge hold har scoret massere af mål i deres seneste kampe. Det taler i sig selv selvfølgelig mod spillet, men det gør også bare, at vi som jeg ser det, får en for høj mållinje i forhold til måden jeg ser kampen udspille sig. Spillet er derfor også i højere grad præget af spekulationer frem for statistikker, men det gør som sagt, at vi får en høj mållinje at arbejde med.

Det taler samtidig imod spillet, at Kevin De Bruyne og Erling Haaland formentlig kommer til at starte dette opgør. Derudover er Nkunku også stille og roligt ved at spille sig i form for Chelsea. Desuden synes jeg at Chelseas målmand, Petrovic, er et svagt punkt. Alt har dog en pris og jeg synes alligevel der er noget mere der taler for en målfattig kamp end et modsatte.

Der er for mig også fin værdi i Chelsea til ikke at score, og det er også Chelseas seneste målform, som jeg tænker gør, at vi får denne mållinje, og her som jeg ser at værdien for spillet primært hentes. Vi henter dog en lang række alternative resultater ved under 3,5 mål-varianten, og jeg har som nævnt også svært ved at se City gå målamok.

Min chancevurdering for u/o 3,5 mål: 63-37%. Spilbar til 1,59.

Roma vs Torino
Roma

Uafgjort

Torino

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. feb. 18:25.

Flere tips

26. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:30
Roma vinder Roma vs Torino
26. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Over 9,5 hjørnespark FC København vs FC Nordsjælland
26. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Coventry -2.50 (AH) Coventry vs Maidstone United
26. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Lazio vinder eller spiller uafgjort Fiorentina vs Lazio
27. feb.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Bournemouth vinder Bournemouth vs Leicester
11. mar.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Lily Gladstone vinder Best Actress Oscar Awards 2024
11. mar.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Paul Giamatti vinder en Oscar for bedste skuespiller Oscar Awards 2024

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar