Manchester City vs Brighton – 20. april 2022 21:00

Premier League | Premier League
Man. City vinder og Under 3.5 mål
Tippet til 1.91
Units 1/10
Vundet +0,91
Udgivet 20. apr. 09:10
Besøg Unibet

*Reklamelink

Den engelske mesterskabskamp ser ud til at fortsætte til den bitre ende, så der er ikke råd til fejltrin for Guardiolas tropper, når de tager imod Brighton i aften. Liverpool klaskede Man.United i går, og har dermed bragt sig helt i top af Premier League, så City skal holde tungen lige i munden her, hvis de skal tilbage på toppen.

Efter en helt forfærdelig periode med syv kampe i streg uden sejr, heraf seks nederlag og seks kampe uden at komme på måltavlen, er Graham Potters mandskab pludselig begyndt at bide fra sig. De seneste to kampe har Brighton været oppe imod top-4 kandidaterne Arsenal og Tottenham, og minsandten om det ikke er blevet til sejr i begge tilfælde, og så endda på udebane. Virkelig flot af Brighton, men der er altså stor forskel på Arsenal/Tottenham og Manchester City. Som man kan aflæse i tabellen, så har der i denne sæson været klasseforskel på City og Liverpool, til dels Chelsea, og så alle de andre.

Gæsterne er et af ligaens mindst scorende mandskaber, og over de seneste sæsoner har de haft overordentlig svært ved at finde netmaskerne på Etihad. Brighton er således ikke kommet på måltavlen i de seneste fire udekampe mod City. Guardiolas tropper er uhyggeligt gode til at kontrollere en føring hjem, og det sammenholdt med Brightons defensive udgangspunkt kan meget vel kaste en forholdsvis målfattig hjemmesejr af sig.


Manchester City – Brighton Odds


Manchester City – Brighton Head 2 Head


Flere Tips

24. jul.
Units 1/10
Tippet til 1.80
23. jul.
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.70
20:00
Units 1/10
Tippet til 2.45
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv første kommentar

Skriv et svar