Manchester City-RB Leipzig-15. September 2021 21:00

Manchester City-RB Leipzig
Manchester City -1.5
21:00 15. september 2021
Tippet til 2.08
Units 3/10
Vundet
Udgivet 15. september 2021 10:25
Leipzig åbner deres CHL sæson på den vel nok sværeste udebane der findes, og min tiltro til at de får andet end et klart nederlag med hjem, er da heller ikke stor.

Manchester City er som regel ganske uhyggelige i egen hule, hvor de har vundet 5 af deres seneste 6 hjemmekampe i CHL med mindst 2 overskydende mål.
De nåede som bekendt til finalen forrige sæson, men tabte skuffende til Chelsea.

City startede sæsonen med skuffende at tabe 1-0 til et decimeret Tottenham hold, men siden da er det blevet til 3 sejre og en målscore på 11-0. Så er de ligesom i gang!
5-0 over Norwich, 5-0 over Arsenal og senest 0-1 over Leicester er det blevet til.

City har spillet forrygende fodbold i deres seneste 3 kampe, og det har endda været uden deres største offensive aktiv Kevin De Bruyne.
Belgieren sad på bænken mod Leicester efter en lille skadespause, og forventes at være med fra start i aften.
City kan stille i stærkeste opstilling da truppen er uden nævneværdige fravær, bortset fra Mendy der dog har været ude i kulden længe og ikke er fast mand.

RB Leipzig ser svækket ud til denne sæson, og kommer ikke ligefrem med selvtillid. I weekenden fik de en tur i Bayern maskinen foran eget publikum, hvor de tabte med hele 1-4 i en kamp der var afgjort efter 54 minutter.
Det er blevet til 1 sejr og 3 nederlag i deres første 4 kampe i Bundesligaen, hvilket naturligvis er en ekstremt ringe start for en klub med deres ambitioner.

Allerede på lørdag har de en særdeles vigtig udekamp mod FC Køln der ganske enkelt skal kaste 3 point af sig, og spørgsmålet er hvor meget energi de ønsker at brænde af i aften, hvis de først kommer bagud med et par mål.
Manageren vil naturligvis altid hævde at hans hold går på banen for at vinde og de giver sig 100 prc hver eneste gang, men han kan ikke undgå allerede at have et øje på lørdagens kamp hvor et nederlag tænder ild til hans sæde.
Realistisk set så ligger Leipzigs muligheder for avancement i den her gruppe i 2 sejre over Brugge og så skal der ellers overraskes når de hjemme tager mod PSG og City.

Jeg forventer et velsmurt City mandskab, med De Bruyne tilbage, vil dominere den her kamp tungt og med alt sandsynlighed også vinde kampen.
Flot betaling for at de vinder med mindst 2 overskydende mål!

Manchester City – RB Leipzig Odds


Manchester City – RB Leipzig Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar