18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City-Paris Saint-Germain-4. May 2021 20:30

Units 1/10 Tabte
Manchester City vs Paris Saint vs Germain
Paris SG vinder
May 4, 2021 20:30
Udgivet May 4, 2021 07:55
Kamp: Manchester City – Paris Saint-Germain
Tip: 2-tallet
Odds: 5,00
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Første opgør mellem Manchester City – PSG bar præg af to rigtig stærke hold, som ikke for alvor kunne sætte hinanden i den største klemme. Det var tydeligt at der var en stor respekt for hinanden. Manchester City satte sig som forventet på det meste af boldbesiddelsen, men det var nok også som PSG havde ønsket det, da de så vil kunne benytte deres hurtige folk i omstillinger. 

På trods af City vandt den første kamp med 1-2, og det har resultatet lige nu, så vil det formentlig stadig være dem, der sætter sig på spillet. Specielt fordi at Manchester City nærmest ikke har spillet en kamp i år, hvor de ikke har været mest på bolden, og det vil være meget uvant for dem. Derfor tror vi stadig vi kommer til at se et matchup, hvor begge mandskaber er ganske komfortable. 

City var pæne favoritter på udebane og er det også på hjemmebane, men skal de nu også være det? På baggrund af det vi så i første kamp, så var det ikke et Manchester City hold, der så meget bedre ud end PSG. Faktisk var det en utrolig lige kamp, hvor PSG spillede den bedste første halvleg, mens City havde overtaget i anden halvleg. 

Idrissa Gueye er ude med karantæne, men han er til at erstatte. Neymar og Mbappe var ikke så synlige i første opgør, og her spillede PSG alligevel op med City. Hvis de to offensive stjerner kan finde topniveauet frem i denne kamp, så bør PSGs chancer være bedre her end de var i første omgang. Dertil skal man også huske at City kan tåle at tabe 0-1, og stadig være holdet, der går videre.


Manchester City – Paris Saint Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester City
Paris Saint-Germain
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 4. maj 2021 21:00.

Manchester City – Paris Saint Head 2 Head


Skriv et svar