18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City-Chelsea-29. May 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Manchester City vs Chelsea
Uafgjort i 1. halvleg
29. maj 2021 21:00
Udgivet 29. maj 2021 07:13
Kamp: Manchester City – Chelsea
Tip: X efter 1. halvleg
Odds: 2,05
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er blevet tid til årets Champions League finale! På den ene side står Manchester City, som har været helt suveræne i denne sæson, og på den anden side står Chelsea, som efter en svær sæson under Frank Lampard, har fået vendt skuden under Thomas Tuchel.

Manchester City rundede Premier League-sæsonen af med stil, da de moste Everton med hele 5-0. Kendetegnet for The Citizens gennem sæsonen har ikke kun været deres offensive profiler, men ligeså meget deres defensiv, som har stået rigtig skarpt. Stones, Dias og Ederson ser ud til at have fundet ind i et fremragende samarbejde bagtil, hvilket har resulteret i 32 indkasseret mål i 38 Premier League kampe. 

Chelsea er det næstbedste defensive hold. Thomas Tuchel har fået styr på defensiven og spilkonceptet under tyskeren virker meget mere afklaret end tilfældet var under Frank Lampard. Chelsea har tilladt 36 mål imod i sæsonen i Premier League. 

De to finalister har allerede mødt hinanden tre gange i 2021 med følgende resultater til følge: 3-1 til Manchester City efter 3-0 ved pausen, 1-0 til Chelsea i FA Cuppen efter 0-0 ved pausen, og senest 2-1 til Chelsea efter 0-1 til Manchester City i pausen efter en scoring af Sterling i 44’. Som man kan se, har Chelsea faktisk meget godt styr på Manchester City. 

Med tanke på, at det er en kæmpe kamp for begge mandskaber, en kæmpe finale, at Chelsea har overtaget på Manchester City og at begge klubber står stærkt defensivt, forventer vi en stillingskrig i første halvleg, hvorfor X ved pausen er værd at kigge efter. 


Manchester City – Chelsea Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 10:27.

Manchester City – Chelsea Head 2 Head


Skriv et svar