Mali vs Burkina Faso – 30. jan. 18:00

Fodbold icon
Africa Cup of Nations finale | African Nations Cup
Mali vs Burkina Faso
Mali vinder
Tippet til 2.30
Units 3/10
Vundet +3,90
Udgivet 29. jan. 23:27

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Mali præsterede stærkt i gruppespillet.

✅ Mali har historisk haft et godt tag på Burkina Faso.

✅ Burkina Faso har været udfordret defensivt.

Mali har lignet stærk repræsentant ved dette års afrikanske mesterskaber, hvor de har præsteret godt og kan være en outsider til titlen med mange af de større nationers deroute tidligt i denne turnering. Mali gik igennem gruppen med 5 point, men man var klart bedst i de uafgjorte kampe mod Tunesien og Namibia, hvor man skabte flest chancer og var mest på bolden, men hvor begge kampe bar præg af, at uafgjort var nok.

Mali har haft evner til at skabe mange chancer – også mod lavtstående defensiver, og jeg tror, de får gode betingelser mod Burkina Faso, som har slidt med at stå en kompakt defensiv. Burkina Faso fik 4 point i gruppen, hvor det uafgjorte resultat mod Algeriet var højdepunktet. Man var dog en smule heldige og efterfølgende skuffede man i 2-0 nederlaget til Angola, hvor man ellers havde pænt med afslutninger.

Det har lidt været kendetegnet, at Burkina Faso ikke har været skarpe nok i enderne, hvor kampene afgøres, og det er lige netop her, Mali har været dygtige – og her mesterskaber afgøres. Historisk set har Mali et godt tag på Burkina Faso, og man er da også en stærkere fodboldnation med et på papiret stærkere hold end Burkina Faso, så det er ikke blot formen under denne turnering, der har peget i Malis retning.

Mali ser ud til at have en god match up, fordi de er gennembrudsstærke og møder en modstander, der har slidt med at stå kompakt i kæderne og afviser det tryk, modstanderen kommer med. Mali har ganske vist haft en dags mindre pause, men det er fem dage siden, man spillede mod Namibia, som var en ret rolig kamp.

Der er lidt ekstra på spil mellem de to nabolande, og det kan gøre kampen en smule låst, men Mali er normalt ikke noget defensivt anlagt hold, og jeg tror nok, de skal komme til at angribe her i en kamp, hvor det kan blive festligt på tribunen med to lande, der har værtsnationen som naboland.

Ingen fravær for nogen af holdene.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Mali – Burkina Faso Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Mali – Burkina Faso

Mali: Skader og karantæner

Burkina Faso: Skader og karantæner

Mali – Burkina Faso Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar